„Game of thrones“ fanovi su ubeđeni da imaju objašnjenje misterije zvana Arya i beli konj

    15.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_GOT_KONJ.jpg

    I moramo priznati da smo opsednuti ovim teorijama

    SPOILERS AHEAD

    Ljudiiiiiiiii. Da li se sećate da je pola prošle epizode Arya trčala po ruševinama umazana krvlju i prašinom, da su na nju padali delovi uništenog grada i da ju je vatra svako malo opekla? I da je nakon svega kroz šta je prošla u toj epizodi ustala, da bi se našla lice u lice sa belim konjem koji se pojavio niotkuda? E, pa fanovi su sigurni da su našli objašnjenja za belog konja i umirem (možda pogrešna reč u ovom kontekstu) da te teorije podelim sa vama!

    Arya je smrt 

    Da, dobro ste čuli. I spremite se na stihove iz Biblije koji će potkrepiti ovu tvrdnju. Fanovi su zaronili duboko i pronašli delove iz Svetog pisma koji objašnjavaju ovo tvrdnju i proglašavaju je Anđelom Smrti. 

    Svi veoma dobro znamo sledeću stvar: nakon godina i godina obučavanja i svega što je do sada uradila, uključujući ubistvo Night Kinga, Arya je savršeni ubica. I fanovi čitaju ovaj simbol belog konja kao znak da je Arya na putu da ubije još nekoga. Da li je Daenerys sledeća na njenoj listi? Da li će Arya zaustaviti Mad Queen? Fanovi svakako misle da će biti tako.

    Arya je mrtva

    Okey. Možda vam je ovo malo teže da svarite, ali barem poslušajte na čemu se teorija zasniva. Fanovi tvrde da tvorci „Game of Thrones“ nikada ne prikazuju određene stvari bez razloga ili ih bezrazložno akcentuju i naglašavaju. I ovde dolaze do jednog bitnog zapažanja: konj koji se pojavljuje na kraju epizode je isti onaj konj koji umire na početku iste. I serija nam to veoma jasno prikazuje kako bismo tu činjenicu videli i zapamtili. Na samom početku vidimo vođu Golden Company kako jaše na belom konju (molimo vas- zapamtite te šiške na konju!), zatim vidimo kako konj umire, i onda se isti taj konj pojavljuje na kraju kao zakasneli ali fantastično prikladni Uber da odveze Aryu iz pakla u kojem se našla. https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/mss613sj3zx21-1557897812.jpg

    Saznaj više:
    Povezani članci: