Pretraga

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika

Tekst: BURO.

Realno praznici tek što su prošli i još uvek ne želimo da se rastanemo od tog laganog raspoloženja.  Davanje sebi oduška je na maksimumu i hajde da izvučemo još malo. To znači da ne brojite sebi zalogaje, uvučete se u cozy autfit i priredite sebi uživanje bez kriterijuma. Da, slobodno možete odgledati Love Actually pedeseti put, ali končano možete pogledati i sve one ne tako dobre filmove koji su vas privlačili, ali usled gomile obaveza tokom godine, nisu imali dovoljno visoku ocenu da biste kliknuli "play". Čeka nas još ušuškanih zimskih večeri kod kuće, tako da predlažemo da ove naslove sada dodate na svoju listu. 

THE 355

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika (фото 1)

Jessica Chastain, Penelope Cruz, Lupita Nyong’o i Diane Kruger u istom filmu, a vi prvi put čujete za njega? Možda zato što je bio toliko loš da je potpuno ostao ispod radara. Ovo ostvarenje režirao je Simon Kinberg, a glavna premisa vrti se oko čoveka koji pokušava da započne Treći svetski rat. 355 je brz film i gotovo ceo od akcije, zbog čega vreme može brzo da prođe i može biti relativno prijatno za neke gledaoce. Drugi će, međutim, biti razočarani što su talenti ove glumačke ekipe potrošeni na bolno osrednji film pretrpan stereotipima i zakržljalim dijalozima. Ali zimski dani su idealni za kliše filmove zar ne? 

AMSTERDAM 

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika (фото 2)

Još jedna sjajna glumačka postava iza naslova koji je prošao jako loše sa kritikama. Margot Robie, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Rami Malek i još nekoliko imena kriju se iza ove komično-istorijske drame smeštene u tridesetim. Film je vizuelno jako privlačan, dugačak je, prenatrpan i težak za praćenje, a gledaocima daje osećaj da čak ni film ne zna tačno sa kojim idejama pokušava da se pozabavi. 

THE BUBBLE

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika (фото 3)

Ovo je komedija koja je premijerno prikazana u aprilu, i iskreno, bilo je malo prerano za zbijanje šala o pandemiji. Ovaj film morate pogledati jer je sjajan primer toga koliko jedan film koji teži da bude smešan briljira u tome da bude potpuno suprotno. 

FIRESTARTER 

Loši filmovi koje konačno morate da odgledate tokom praznika (фото 4)

Ovaj film je premijerno prikazan u maju i adaptacija je istoimenog romana Stivena Kinga. Knjiga je i ranije imala adaptaciju iz 1984. godine, koja je dobila veoma loše kritike. Dakle, izgledalo je kao da Firestarter legitimno zaslužuje uspešan moderan rimejk, ali u tome nije uspeo. Radnja, iako kliše, nije strašna: Firestarter istražuje borbu para da zaštiti ćerku, koja ima pirokinezu. Međutim, film ima užasne vizuelne efekte, dosadan je,  beživotan, i u osnovi jako liči na film iz 1984. godine. Firestarter je bio toliko loš da su mediji počeli da pozivaju Zaka Efrona da nazove svog agenta što pre, i nadamo se da je poslušao njihov savet.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor