Ako je leto bez hita Lane Del Rey- onda ga ne želimo

Da li vam se dopada novi trep-pop duet?
27.06.2024.
RECOMMENDED

Nakon što su prošlog meseca na društvenim mrežama, prvi put podelili nagoveštaj saradnje, kraljica Cony Islanda, Lana Del Rey, i treper Quavo pokrenuli su lavinu komentara nestrpljivih i uzbudjenih fanova. Prvi teaser pesme Tough – koji je objavljen 9. maja delovao je kao lagani uvod u pesmu, gde Del Rey i Quavo, u produkcijski sirovoj izvedbi, razmenjuju stihove u twangy trap beat formatu.

Iako se saradnja može činiti nesvojstvenom za oba umetnika, pogotovo jer je Del Rey u poslednje vreme fokusirana na down tempo numere, u svom bogatom opusu ipak ima zapažene hip-hop kolaboracije, kao sto su dueti sa A$AP Rockyjem i Playboi Cartijem.

lana del rey 1

Ovaj par je vidjen nekoliko puta u javnosti, koju je iznad svega zanimalo kakvo je svojstvo te relacije, a postovi na Instagramu su nastavili da teasuju, pa se pojavio i duži klip pesme “Tough”. Tako je prošle nedelje nastalo komešanje cyber zajednice Laninih fanova i naboj nestrpljenja je proizveo nagađanja da li je to pred nama letnji hit koji nam na velika vrata vraća estetiku 2010-ih .

Da li Del Rey ima hit leta?

Zvaničnim početkom leta, 20. juna- pesma je imala premijeru. Tokom koncerta na čuvenom Fenway Parku u Bostonu, domaćem terenu Boston Red Soxa, tik pred svoj 39. rođendan, Del Rey je pozvala Quava da joj se pridruži na bini pred prepunim stadionom.

Dugoočekivani koncert trajao je samo sat vremena, zbog iznenadne oluje koja je odlagala početak nastupa. Uprkos kratkoći, nastup je bio bogat sadržajem; pored Quavovog pojavljivanja, Del Rey je dovela Masona Ramseya da izvede pesmu Blue Over You i Stephena Sancheza za pesmu Until I Found You.

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: