BURO. playlista: Šta slušamo ove nedelje

    28.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/buromusic_cover.gif

    “I want loveee” su reči koje nam odzvanjaju kancelarijom danima, a tu je još nekoliko hitova koji se naizmenično vrte. Savršeni su za sredinu radne nedelje – koncentracija rapidno opada, a planovi za vikend se uveliko prave. Neka ostatak nedelje protekne u dobrom ritmu, a evo i naših predloga kako.

    Ukoliko ste se uželeli Jessie J koliko i mi, ova pesma će se naći na vrhu vaše plejliste. Posebno nas je oduševila inspiracija za spot, koja je nastala jedne noći posle Crvenog tepiha kada se Jessie zaputila prema baru u kom nikoga nije znala i sama plesala do zore. Ovom pesmom želela je da zadrži osećaj potpunog prepuštanja trenutku i to je tačno ono što i mi osećamo dok je slušamo.

    Lil Nas X je definitivno rešio da zauzme sve pop liste. Ovu pesmu prati jednako moćan spot koji zbog prikazivanja gay kuture danima ne prestaje da bude tema na društvenim mrežama i u vestima. Spot predstavlja još jedan njegov napor u razbijanju stereotipa, te nismo sigurni šta nam se više dopada.

    Camila Cabello znači leto. Opuštajući ritam, koktel u ruci i bose noge koje nemaju mira. Ili smo to samo mi? Svaka njena pesma munjevitom brzinom zauzela je vrhove muzičkih listi, pa tako ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

    Kelly Rowland vratila se na velika vrata novom pesmom, a u tome joj je pomogao umetnik Amorphous. Pored njenog imena može stajati samo dobra muzika. Obožavali smo sve njene hitove, a ovom pesmom učvrstila je svoj nepoljujani status na dance listama.

    I za kraj, tu je ženski rep koji ozbiljno vlada muzičkom scenom već neko vreme i to sa razlogom. Ovog puta, presto su zauzele Cardi B i Normani sa pesmom Wild Side. Sve je fantastično – od pesme koja je sempl velikog hita „One in a million“ koji je pevala Aaliyah do kamere u spotu koja nas tera da potpisemo peticiju da se kamermanima koji su ga snimali poveća honorar.

    Saznaj više:
    Povezani članci: