Pretraga

FKA twigs je poručila svojim fanovima: \"Vreme je\"

FKA twigs je poručila svojim fanovima: "Vreme je"

To znači samo jedno - nastavak njenog debi albuma LP1 iz 2014. uskoro dolazi

Tekst: BURO.

Ne možemo reći da je FKA twigs sedela skrštenih ruku nakon objavljivanja svog prvog i jedinog albuma LP1. Bolje rečeno, nije stajala od tada: objavila je hrabar i radikalan projekat "M3LL155X", pojavila se u Nike i Apple kampanjama, dokumentarcu "Baltimore Dance Project" o masterklasu koji je održala, snimila mini-film "Soundtrack 7". Ali fanovi su očekivali novu muziku i izgleda da je tom čekanju stigao kraj.

FKA twigs je poručila svojim fanovima: "Vreme je" (фото 1)

Na svom Twitter nalogu FKA twigs je objavila prvi post u poslednjih nekoliko meseci u kojem najavljuje datume turneje i novu fotografiju koja podseća na omot albuma. Ali ono što je još bitnije jeste da je poslala najvernijim obožavaocima svoju sliku na čijoj poleđini je bilo ručno napisano: "Ti si jedan od onih koji me najviše podržavaju tako da sam htela da ti napišem ovo lično i da ti kažem - vreme je." Odmah zatim izašao je i spot (sa kojim smo opsednuti!) i koji objašnjava sve njene postove na Instagramu vezane za igranje na šipci.

Tako da, iako nema nikakve zvanične objave, dovoljno smo pametni da prepoznamo početak nove kampanje za album kada je vidimo.