Miley Cyrus stiže sa novom muzikom!

    31.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_SHE_IS_COMING.jpg

    Miley nam donosi novi EP i ne može biti konkretnija u tome da je tu, stigla, spremna da nas oduva zvukom i novim saradnjama. Prema zvaničnom obaveštenju „She Is Coming“ predstavlja zapravo daleko više od klasičnog albuma budući da je u svojevrsnom smislu deo muzičke trilogije, to jest njegov sam početak. Za prvim EP u nizu, gradacijski nam sleduje „She Is Here“ koji će biti objavljen na leto 2019. i finalni „She Is Everything“ kao apsolutni krešendo krajem godine.

    Na novom albumu nalaze se numere koje je izvodila na BBC Radio 1 Big Weekend-u kao i saradnje sa Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee, i Mike WiLL Made-It, od kojih nam se „Cattitude“ sa RuPaulom već zavrteo po glavi.

    Nakon albuma „Younger Now na kom se pomalo vratila country korenima, koji je objavljen 2017. napravila je malu pauzu, ali nas je zato saradnjom sa Mark Ronsonom i pesmom „Nothing Breaks Like a Heart“ i te kako spremila na svoj povratak.
    Možemo već da skočimo na drugo poglavlje i da kažemo Miley is here, ali dok čekamo leto i taj deo trilogije, kao i priliku da je gledamo u novoj sezoni serije „Black Mirror“, strpljenja, strpljenja i poslušajte šta nam je spremila za sad.

     

     

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: