Tri pesme koje ne uspevamo da izbacimo iz glave ove nedelje

    26.08.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/08/3_pesme_cover.jpg

    Nova muzika za novi vikend. Okej priznajemo, ponešto i nije baš vikend vajb već naprotiv. Ali je zato veoma zarazno. A uostalom, uvek se može računati na Beyoncé da sredi stvar i unese malo ritma koji diže na noge. Noviteti na muzičkoj sceni, malo za đuskanje, malo za plakanje, ko kako voli da završava leto, ali svakako nezaobilazne numere na našoj plejlisti.

    „Habibi“, Sevdaliza

    Postoje samo dve opcije sa Sevdalizom, da je nedovoljno shvaćena, ili obožavana. Mi spadamo u ovu drugu kategoriju koju je oduševila vest da će singl „Habibi“ biti u neku ruku najava svega onog što može da se očekuje sa njenog novog albuma „Shabrang“ koji je izašao juče. Predivno plus prelepo, i i ruku na srce, pravi album za kraj leta.

    Devil’s Advocate„, The Neighbourhood

    The Neighbourhood nastavljaju sa onim što najbolje umeju, a to je da budu opčinjujući i naprave pesme koje se prosto uvrte u mozak i same sebe puštaju na repeatSamo tri nedelje nakon debitovanja prve pesme „Cherry Flavoured“ sa njihovog predstojećeg albuma Chip Chrome & The Mono-Tones Jesse Rutherford se pojavio sa još jednom zaraznom numerom – „Devil’s Advocate“. Kao i prva pesma i ova stiže odmah sa videom, gde je Rutherford još uvek svoj alter ego Chip Chrome. Da je to pravac u kom će se nastaviti potvrđuje i treća pesma „Pretty Boy“ koja je premijerno prikazana pre tri sata.

    „Brown Skin Girl“ Beyoncé, Blue Ivy, SAINt JHN & WizKiD

    Nakon što je pre skoro mesec dana objavila svoj video album, i sasvim sigurno remek delo,  „Black Is King“ Beyonce je objavila i prelep video za pesmu „Brown Skin Girl“. Pesma nam je poznata iz 2019. još ali kako je tek sada kompletirana i vizuelnim sadržajem (koji je da, na tragu „Black Is King“ i po monumentalnosti i snazi i poruci) ova pesma se još jednom uvukla na naše plejliste. Pored Bey u spotu se pojavljuju i njena ćerka Blue Ivy Carter, Naomi Campbell, Lupita Nyong’o i Kelly Rowland, a pesma puna afrobeat vajba koji nas tera da se razmrdamo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: