6 stvari koje smo saznali iz razgovora koji su princ Harry i James Corden vodili na krovu autobusa

    01.03.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/03/princcover.jpg

    Čak i ako pripadate klubu koji obožava Jamesa Cordena, ova epizoda bila je iznenađenje. Princ Harry koji pije čaj (i po kom lete tanjirići i šoljice, kolačiće da i ne spominjemo) na krovu doubledeckera i ide u svoj „prvi turistički obilazak Los Anđelesa“ je čak i za Cordena ozbiljan podvig koji vam predlažemo da pogledate ceo. Jasno je da su Harry i Meghan u misiji da postanu prihvaćeni na način na koji je to porodica Obama (a svi se sećamo kako je Michelle još kao prva dama radila sklekove kod Ellen). I dok očekujemo veliki – i unapred kontroverzni intervju sa Oprahom – tu je James Corden kom je Harry pokazao svoju zabavnu stranu ali i kako se puzi po blatu. Evo šest potpuno neočekivanih stvari koje smo saznali.

    1.

    Harry ima šta da kaže o seriji „The Crown“

    Pitanje koje – hteli to da priznaju ili ne – muči sve one koji su odgledali sve snimljene sezone do sad. Niko od pripadnika kraljevske porodice nije se lično izjasnio po ovom pitanju, a iz Bakingemske palate su uvek pristizale tvrdnje da seriju niko ne gleda i da ne odobravaju način na koji je snimljena, te na sav glas viču da se radi o fikciji koja se otrgla kontroli – Harry ima šta da kaže na ovu temu. Iako nije direktno odgovorio na pitanje da li je seriju gledao ili ne, princ je bez okolišanja rekao: „Ne pretvaraju se (kompanija Netflix) da se radi o vestima. Radi se o fikciji koja ipak daje jednu grubu ideju o tome kako izgleda taj način života, o pritiscima koji idu sa stavljanjem dužnosti iznad porodice i svega drugog, šta sve može da se izrodi iz toga.“ Harry je dodao da mu je ova serija draža od tabloida zato što je to „očigledna razlika između fikcije – koju svako može da doživi kako hoće – i izmišljanja vesti koje se ljudia serviraju kao istina. 

    2.

    Harry ima i favorita za kasting u seriji „The Crown“

    I voleo bi da njega igra Damian Lewis.

    3.

    Meghan ima nadimak za Harryja i on glasi “Haz”

    U jednom trenutku voditelj i Harry pričaju sa Meghan telefonom i čujemo je kako pita: „Haz, kako ti je u obilasku Los Anđelesa?“ 

    4.

    Harry je morao da skloni svoju porodicu od medijskog cirkusa

    “To je monumentalna odluka, napustiti kraljevsku porodicu. Zašto si mislio da je bila neophodna i zašto je bila ispravna stvar za tebe i tvoju porodicu?“ upitao je James Corden. „Nikad se nije radilo o napuštanju. Pre je bilo povlačenje nego napuštanje,“ objašnjava Harry. „Svi znamo kakva britanska štampa zna da bude. Uništavali su moje mentalno zdravlje, shvatio sam da je to toksično.“ I zato je odlučio da sebe i svoju porodicu skloni iz tog okruženja.

    5.

    Archie obožava poklon koji mu je kraljica poslala za Božić

    Kraljica Elizabeth je Harryjy, Meghan i malom Archieju kupila pekač za vafle! Princ tvdri da je njegov sin oduševljen i da je prva stvar koju kaže kada se ujutro probudi: „Vafl?”

    6.

    Harry zna reči pesme iz serije Fresh Prince of Bel-Air

    Prvo mesto na kom su se Harry i James zaustavili? Legendarna kuća u kojoj je snimana upravo ova serija. „Ako je dovoljno dobra za Fresh Pricea, onda je dovoljno dobra i za pravog princa.“ rezonuje Corden. Na samom prilazu vili sa belim stubovima, voditelj ga je upitao da li zna reči sa špice – i Harry e spremno počeo da recituje. Nakon što su zazvonili na vrata, princ je čak i tražio da koristi toalet – tek da pokaže koliko se oseća kao kod kuće.

    Saznaj više:
    Povezani članci: