Pretraga

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki

Tekst: BURO.

Bilo da vam je uzrok glavobolje ili razlog ushićenosti, vreme je za (pred)novogodišnje planiranje. Gde, šta i kuda - pitamo se neizostavno svake godine i odgovor na ova pitanja nikada ne znamo do 30. decembra u najboljem slučaju. Na našu i vašu sreću, ove godine, Beograd nas časti pozamašnim brojem žurki. Najbolje od svega? Ne morate čekati 31. Krenite u razmrdavanje kukova već sutra. 

Rokanje za Luku

KC Grad
23. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 1)

KC Grad organizuje jedan specijalan humanitarni festival u trajanju od dva dana. Prvo veče, 22.12. biće organizovana aukcija sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje Luke Kurjačkog. Naredne večeri,  biće organizovan koncert na kom će biti puštani setovi izvođača i bendova: Nataleé, MAiKA, Sajsi MC, Mikri i Bvana i Eyesburn. Karte će se prodavati na ulazu, po ceni od 1000 din, a sav prihod će biti uplaćen na račun za Lukino lečenje u Japanu. Više o njegovoj situaciji možete pročitati ovde.

Wonder experience: Coeus

Paviljon Cvijeta Zuzorić
24. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 2)

Naš najtraženiji i najperspektivniji DJ, Nemanja Petković, poznatiji pod pseudonimom Coeus, 24. će na Kalemegdanu vrteti muziku koja je spoj melodičnog tehna, elektronike, diska, odnosno svega što i on sam sluša i što ga inspiriše. Kad god je Nemanja iza pulta, očekujemo dobru žurku.

Boogie Nights

KC Grad
24. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 3)

Serijal žurki se vraća u grad za još jedno kolo u ovoj turbulentnoj godini. KC Grad će ugostiti i specijalnog gosta iz Zagreba sa torbom punom poslastica - Mirzaisfab.

Phillie P, Little Lu, Vemić & Nevena Jeremić

KC Grad
25. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 4)

Lagano razmdravanje pred novogodišnju noć u KC Gradu uz najbolju domaću podršku Nevene Jeremić, Phillie Pa, Nikole Vemića i Little Lu-a.

Central Dance Event

Hangar Luka Beograd
30. decembar - 2. januar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 5)

Ovo je set žurki koje se ne propuštaju! CDE mini festival traje od 30. decembra do 2. januara. Najtvrđe zagrevanje za novogodišnju noć desiće se u novom Hangaru uz vrhunski techno lineup: Amelie Lens, Ilijom Djokovicem, Leom Dobričić i The+. Novogodišnja noć rezervisana je za staru školu: Umeka, Marka Nastića, Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Groovymana i Kid Kimija, a za reprizu lineup je sledeći: holandski master techno-a i house-a Joris Voorn, jedna od trenutno vodećih techno devojaka u svetu Sama’ Abdulhadi, novo lice britanskog house-a Amyelle i svima omiljeni electro par Marko Vuković i Joma Maja. Možda i najiščekivaniji DJ sezone, HOT SINCE 82 vrteće najbolje house trake poslednjeg, četvrtog dana CDE-a. Za DJ pultom naći će se i fenomenalni Yousef, koji je nedavno osvojio Dance Impact Award nagradu BBC 1 radija. Domaću podršku pružiće Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, zatim trio IDQ koji uvek pravi sjajnu atmosferu i od koga ćemo premijerno čuti dugoočekivani album, i mlada nada srpske scene Mina Poznanović.

Dvorištance NG

Dvorištance
31. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 6)

Za pultom u Dvorištancetu vas čeka cela rezident ekipa: Cosmic G, Sergej Krstić, Soul Case, Danilo Kas, Nneco, IgorV i specijalni gost iz Skoplja, @bojanjanev

Luton i Šćepine vragolije

20/44
31. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 7)

Tradicionalan spoj i tradicionalno izvrsne žurke. Luton i Šćepa iza pulta znači: dobra energija, kvalitetna muzika i đuskanje do sitnih sati.

5k22

Cetinjska
31. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 8)

Pet stejdževa i gomila dobriih DJeva: Tijana T, Little Lu, Identified Patient, Nikola Vemić, Ali Guney, Feloneezy, Stevie Whisper, Phillipe P... Krenite od Zaokreta, popnite se do Lifta, kad pića pređu dvocifreni broj, prošetajte do Sabirnog i zaokružite Novogodišnju noć kako dolikuje. 

Doček 2022.

Svaštara Concept Bar
31. decembar

BURO. Vodič (pred)novogodišnjih žurki (фото 9)

Ako ste za opuštenu atmosferu i neopterećeno veče, uprkos pritisku Novogodišnje noći, predlažemo da se uputite u Svaštaru. Tamo vas čekaju Vladimir Aćić, Zira, Umique i Filip Fisher. Spremite noge za đuskanje do zore. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor