Pretraga

Da li biste pohađali online masterclass Anne Wintour na temu \"Kako uspeti u modi\"?

Da li biste pohađali online masterclass Anne Wintour na temu "Kako uspeti u modi"?

Od njene mudrosti sad vas deli samo jedan klik

Tekst: BURO.

Najpoštovanija (a neki bi rekli i najstrašnija) žena mode pridružila se drugim titanima na platformi MasterClass i držaće predavanja na temu kako se vodi jedan od najuticajnijih modnih magazina na svetu. Pridruživanjem svojim starim saradnicima poput fotografkinje Annie Lebovitz i dizajnerke Diane von Furstenberg, glavna urednica američkog izdanja magazina Vogue snimila je dvanaest videa koje možete pogledati na sajtu i aplikaciji MasterClass, a u kojima je raščlanila lekcije koje smatra presudnim za uspeh u svojoj industriji.

 

"Danas je lako biti poznat ali nije uvek lako postati uspešan." izjavila je legendarna Anna u promotivnom intrevjuu u emisiji "Good Morning America". Njene reči mudrosti sada će moći da čuju svi koji imaju pristup internetu (i oko 200 evra viška u budžetu), a ovo je prvi put za nju da radi ovako nešto. "Ovo je kurs za one koji žele da razumeju moj način i stil upravljanja", govori Wintourova u trejleru. " Nikada nisam imala mogućnost da podelim na jednom mestu mnoge lekcije koje sam naučila kao urednik i kreativni lider."

Da li biste pohađali online masterclass Anne Wintour na temu "Kako uspeti u modi"? (фото 1)

 

Uz trening na temu kako da primetite i otkrijete buduće talente i trendove koje će tek doći, kurs će takođe malo rasvetliti misteriju kako je Anna Wintour postala i zadržala mesto jedne od najprepoznatljivijh i najuticajnijih figura modne industrije. Pružiće nam i osvrt na neke od najpoznatijih momenata u istoriji magazina Vogue - od naslovne strane sa Madonnom iz 1989. godine do kontroverzne KimYe zajedničke naslovne iz 2014. godine. Dakle, očekujte i modnu dramu na najvišem nivou. Mi smo se prijavili, a vi?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor