Da li su Ben i J.Lo novi Diana i Dodi?

    19.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/jlobpcover.gif

    Benniffer leto konačno se bliži kraju. Obnovljena veza, veridba, (polu-tajno?) venčanje u Vegasu i sve-samo-ne-tajni medeni mesec u Parizu, a sa i još jedno venčanje pred prijateljima i rodbinom kao kulminacija celog spektakla. Već smo se navikli da nam iskaču iz rerne, i potpuno vas  razumemo da su vam najzanimljiviji kada ih gledate na storijima Vanje Bahilj uz savršene komentare. Da se razumemo, potpuno je jasno da niko njihovog ranga „poznatog“ ne ide u Pariz da bi uživao u privatnosti, a pogotovo ne šeta oko Luvra i ne nosi haljine istog brenda (a Jen je po svemu sudeći sklopila neki vrlo unosan dogovor sa brendom Reformation). Njih dvoje su navikli na paparace, imaju ozbiljan trening u ovoj disciplini – i verovatno još ozbiljnije dogovore sa njima – ali ove poslednje nedelje ličile su na pravi pravcati Benniffer cunami.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660914005012702.png

    izvor blizak paru tvrdi da su se paparaci potpuno otrgli kontroli i da je način na koji su progonili jen i bena praktično na nivou na kom su progonili princezu dianu i dodija al-fayeda.

    Ozbiljna izjava.

    Iako ne znamo tačno od koga dolazi, pošto je izvor naravno anoniman, ova izjava deluje pomalo poput pokušaja da se poznati par „opere“ od eventualnih fame whore optužbi, koje bi ljudi realno imali razloga da upute na njihov račun. 

    Svi znamo kako igra funkcioniše i ne verujemo da je iko toliko naivan da pomisli kako se danas poznati i paparaci ne domunđavaju. Sigurno je da ta domunđavanja ne teku uvek glatko i da se desi da neka strana ne bude zadovoljna, ili da se jednoj od dve strane ne učini da je „dala jedan dinar da uđe u kolo, a da izađe dva“. Ipak, iako je i sama Diana imala svoju taktiku za odnose sa medijima i posebno paparaco fotografima, poređenje je pomalo neumesno pošto implicira mnoge stvari u vezi sa svima poznatim tragičnim događajem. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660914048060239.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660914004522727.png

    Par se ovog vikenda ponovo venčao na Benovoj (fejk) plantaži u Džordžiji i to pred zdanjem samonazvanim The Big House. Spektakl epskih razmera u Hello! ili Page Six fazonu. Želimo im svu sreću ali i pameti da prestanu da preko prijatelja poturaju izjave tipa da su nova Diana. It’s in very very bad taste.

    Saznaj više:
    Povezani članci: