„Gossip Girl“ mimovi će vam sigurno podići raspoloženje ovih dana!

    16.04.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/gossipgirl_cover.jpg

    Blair i Serena su preuzele društvene mreže i samo imamo da kažemo:“Go Girl!“

    Hey Upper East Siders, kako ste? Imamo vesti za vas. Koliko nas je karantin slomio (višak slobodnog vremena) i koliko je internet fenomenalno mesto za kreativnost i genijalnost (koja se graniči sa idiotlukom) pokazalo se i potvrdilo ovih dana na društvenim mrežama. Pričamo o jednoj ili više fotografija sa nakaradno dodatim tekstom koji često nema nekog posebnog smisla, a onda i ljudima koji tu fotografiju šeruju besomučno (i njom pokazuju svoj smisao za humor), zatim ta fotografija postane viralna i eto nas: mim je rođen! 

    Internet nas je opet ujedinio i u tome su pomogle Blair Waldorf i Serena van der Woodsen. Priča ide otprilike ovako: Serenina slika je iznad slike Blair. Serena postavi pitanje i onda Blair odgovara anagramom ili izdvojenim i preuređenim slovima koja postoje u nazivu serije „Gossip Girl“. Ovo je originalna fotografija odakle je sve počelo.

    Kao što vidite, devojka koja je napravila prvobitnu verziju i kaže da pomalo ludi u karantinu tako da je besmisao ove fotografije smislen. Ili tako nekako. A ova fotka je možda i najbolji odgovor koji možete dati svom psu ovih dana. I da nakon toga nastavite da se smejete ovoj genijalnosti u 2 noću.

    Odavde su stvari krenule da se razrađuju.

    Delili su se i ljubavni kao i saveti o seksu:

    I nakon nekog vremena kada je mim dobio na popularnosti krenule su da se ređaju varijante koje nisu imale previše smisla i bile su potpuno apsurdne i baš zato i genijalne:

    Ako niste primetili, Blair je neka vrsta uzvišenog bića koje ima odgovor na sve. Možda je vreme da okušate sudbinu i da joj postavite pitanje. Znamo da se naša WhatsApp grupa pretvorila u odgovore koji se sastoje samo od ovih mimova. I to je najbolja stvar koja nam se dogodila ovih dana.

    Ova pomama je stigla u pravo vreme da nas zabavi i pokaže da nismo klonuli duhom, kao i da nas podseti da „Gossip Girl“ počinje nov život ove godine na jesen na HBO MAX. Možda da bindžujete pre toga sve sezone? XOXO

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: