Kako su Meghan Markle i princ Harry objavili da će postati roditelji po drugi put

    15.02.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/02/megan_cover.jpg

    Meghan Markle i princ Harry objavili su da će njihova mala porodica uskoro postati veća za jednog člana. Ovim povodom u javnost su pustili i fotografiju na kojoj se jasno vidi njen zaobljeni trudnički stomak: „Možemo da potvrdimo da će Archie postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa očekuju svoje drugo dete,“ glasila je izjava koju je medijima dao njihov predstavnik za štampu. 

    U već tradicionalnom maniru, fotografija je crno-bela i veoma opuštena, a potpisuje je fotograf Misan Harriman koji je čest saradnik britanskog izdanja magazina Vogue. Uslikana je „na daljinu“ iPadom.

    „Iza njih se nalazi drvo života, a ceo vrt simboliše plodnost, život koji ide napred. Nisu im bile potrebne nikakve instrukcije s moje strane pošto njih dvoje idu kroz život kao da plešu valcer poput apsolutnih srodnih duša,“ izjavio je Harriman.

    Zvanična izjava Bakingemske palate ovim povodom glasi: „Njeno kraljevsko visočanstvo (kraljica Elizabetha II), Vojvoda od Edinburga, princ od Velsa i svi članovi porodice su presrećni i žele im (Harryju i Meghan) sve najbolje.

    Prvi sin slavnog para, Archie Harrison, rođen je u maju 2019. godine, a prošlog novembra Meghan je napisala tekst u magazinu The New York Times o pobačaju koji joj se desio tokom leta 2020. godine u jeku pandemije korone.

    Saznaj više:
    Povezani članci: