Pretraga

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo

Tekst: BURO.

Ime Lindsay Lohan sadrži u sebi toliko toga skandaloznog, čudnog i najprostije rečeno holivudskog. Zvanično glumica i pevačica, nezvanično kraljica drame. Alkohol, droga, hapšenja i skandali su sastavni deo njenog brenda. Vozila je u pijanom stanju, krala, tukla se sa majkom, bila u zatvoru, nebrojeno puta osvanula na naslovnicama, bila pod reflektorima Holivuda jako dugo, padala i uzdigla se. Posle filmske i muzičke karijere, ona u svoj CV dodaje i podkast koji sprema.

To će biti njen način da se dodatno zbliži sa fanovima i ljudima iz industrije. Možda se posle svih njenih nazovimo avantura čini da smo videli sve i što je trebalo i što nije trebalo, ali će Lindsay putem ovog podkasta zapravo otkriti neke detalje o svom životu o kojima do sada nije govorila. Dok čekamo da ugleda svetlost dana, prisećamo se svih onih bizarnih momenata zbog kojih je Lindsay nebrojeno puta bila u fokusu medija i nadamo da ćemo za iste dobiti neku vrstu objašnjenja.

U grupi najzvučnijih imena Holivuda iz 2000-ih pored njenog stoje i Paris Hilton i Britney Spears. Gledali smo dokumentarce o Britney i Paris, ali još nismo čuli pozadinu čuvenog izlaska kada je Lohan nonšalantno upala u auto Paris i udobno se smestila pored nje i Britney.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 1)

Suvišno je reći da je tweet "wtf is Emma Stone” bio viralan. Ali nismo baš sigurni odakle joj ideja da je Emma objekat, a ne osoba.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 2)

Nedavno je osvanuo snimak na kom Lindsay izvodi koreografiju na svom plažnom baru na Mikonosu i razume se da je i on ubrzo postao viralan. Da li je i koliko dugo uvežbavala ove pokrete?

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 3)

Ipak su najbizarniji momenti vezani za njenu neslavnu prošlost, pa je tako 2016. godine glavno pitanje bilo da li Lindsay menja veroispovest, budući da je viđena kako tumara ulicama sa Kuranom u ruci. Iako je zvanična izjava koju je dala bila da je samo želela da proširi svoje znanje o različitim verama, možda će u svom podkastu otkriti nešto više od toga.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 4)

U nekoliko navrata je u intervjuima menjala naglasak i svoje fanove ostavljala zbunjene takvim postupkom, a sve je počelo sa otvaranjem nekoliko noćnih klubova u Grčkoj i njenog govora tim povodom kada je delovalo kao meša nekoliko različitih naglasaka, iako je izjavila da je to navodno zbog toga što je učila nekoliko stranih jezika odjednom. Možda je jednostavno pokušavala da se uklopi, budući da je dosta vremena provela po Evropi.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 5)

Jednom prilikom dok je partijala u Njujorku zadobila je i obeležje rasiste, budući da je uvredila barmena pitavši ga da li je iz Gane i šta traži u Njujorku, a kada su mu se i ostale kolege pridružile ne bi li je izvukli nju i sestru iz kabine toaleta u kom je bila 20 minuta, ona ih je pljunula. Verujemo i nadamo se da se duboko kaje zbog takvog postupka.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 6)

Nakon što je završila sa rehabilitacijom, Lindsay se prebacila u poznati holivudski hotel, Chateau Marmont, u kom redovno odsedaju poznate ličnosti iz Amerike. U sobi je bila 47 dana i za to vreme nabila račun od 46.000$ koji nije platila i za šta je bila tužena. Možda će nam u podkastu otkriti nove načine za trošenje novca u hotelu.

Lindsay Lohan priprema podkast, evo šta bismo mi voleli da čujemo (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor