Pretraga

Meghan Markle je napisala svoju prvu knjigu za decu

Meghan Markle je napisala svoju prvu knjigu za decu

I izaćiće u junu

Tekst: BURO.

Foto: Press

Meghan Markle u svoj post-kraljevski CV dodaje i zanimanje "spisateljica". Njena prva knjiga "The Bench" ugledaće svetlost dana 8. juna, a centar njene priče jeste posebna veza između oca i sina posmatrana iz ugla majke. Kako i sama Meghan otvoreno kaže, knjiga je inspirisana njenim ličnim iskustvom i emocijama koje vladaju između princa Harryja i njihovog sina Archieja.

Meghan Markle je napisala svoju prvu knjigu za decu (фото 1)

"Ova knjiga prikazuje vezu između oca i sina koja se stalno razvija i podseća nas na mnoge oblike koje ljubav može imati i na koji se može iskazati u savremenoj porodici", napisano je u zvaničnom obaveštenju. Ilustracije potpisuje poznati ilustrator Christian Robinson, a sama Meghan će snimiti audio izdanje. 

Meghan Markle je napisala svoju prvu knjigu za decu (фото 2)

"Ova knjiga započela je svoj život kao pesma koju sam napisala za svog muža za Dan očeva, mesec dana nakon što se Archie rodio", izjavila je Meghan. "Ta pesma prerasla je u ovu priču. Christian je napravio prelepe ilustracije u akvarelu koje prikazuju svu toplinu, radost i utehu koju pruža odnos između očeva i sinova i to iz svih sfera života. Upravo je zastupljenost različitih ljudi meni bila veoma važna i Christian i ja smo se zajedno trudili da sve predstavimo kroz prizmu inkluzivnosti. Nadam se da će "The Bench" pronaći svoju publiku u svakoj porodici, nevezano za to kakva je i odakle je, baš kao što je pronašla u mojoj."

Meghan Markle je napisala svoju prvu knjigu za decu (фото 3)

Knjigu izdaje izdavačka kuća Random House Books.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor