Nevena Rendeli nam je otkrila sve detalje Weekend Media Festivala u Rovinju

    20.09.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/weekend_cover.jpg

    Zaželeli smo se svega, druženja, kontakta, zabave, bezbrižnosti, akcije… svega onoga što smo uzimali zdravo za gotovo, a što nam je uveseljavalo život. U svetu medija, Weekend Media Festival je događaj koji se željno iščekuje i zato se čini da jedino pitanje koje se ovih dana postavlja u agencijama i kompanijama koje se bave medijima glasi: „Da li ideš u Rovinj?“. U Rovinj sigurno ide Nevena Rendeli čija je agencija Prime Time komunikacije, jedan od koorganizatora festivala. Stoga ne postoji bolja osoba da nas detaljnije uputi u sve što nas očekuje na novom izdanju WMF-a koje će se odigrati sledećeg vikenda. I ako nekoga interesuje, mi svakako idemo.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/1632138172541454.jpg

    Možemo li krenuti od organizacije ovako velikog projekta u godini u kojoj pandemija još uvijek nije proglašena gotovom. Kakvi su sve izazovi pred timom i kako ih rešavate?

    Izazovi kod ovako velikih projekata su uvijek veliki, ali da, moram priznati da su u ovakvoj godini još veći. S druge strane Weekend se 2020. nije održao tako da se može reći da se tim dvije godine pripremao za ovaj Weekend14. Ljudi su također željni ovakvih događanja pa što se tiče odaziva nemamo većih problema, opet se traži karta više, pogotovo jer ipak postoje neka ograničenja. S programom, na primjer ,je najveći problem kako sve panele i predavanja rasporediti u tri dana, tako da nam je dio programa morao otpasti za sljedeću godinu. Toliko je tema i zanimljivih predavača da smo ove godine imali slatke brige.

    da li Postoje neka nova pravila koja ste uveli ove godine?

    Pandemija je i dalje prisutna pa su i pravila jasna. Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/1632138172484484.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/1632138172189025.jpg

    da li Misliš da će ovaj Weekend biti nekako najuzbudljiviji dosad? Po drugim eventima koji se održavaju vidljivo je da ljudima itekako nedostaje interakcija?

    Prisutno je to jedno slatko iščekivanje. Nismo se dugo vidjeli, družili se, opušteno razgovarali, svi sastanci u posljednjih godinu i pol bili su virtualni, mislim da svi imamo visoka očekivanja od ovogodišnjeg Weekenda, a vjerujem da Rovinj ni ove godine neće razočarati.

    da li Smeš da nam kažeš nešto o off programu, tj večernjim aktivacijama koje su postale legendarne koliko i sam festival?

    Veseli nas jako i Weekend Fun- tzv. off program u sklopu kojega pripremamo cocktail u popodnevnim satima i predstavljanje Istočne Istre kao nove hit destinacije, zatim predstavljanje novog, neobjavljenog albuma Olivera Dragojevića, izložbu Jasmina Krpana s još neviđenim fotografijama Novog vala i Zagreba 80-tih. Večernji program također neće razočarati jer ima za svakoga ponešto; počinje u četvrtak s Diskotekom i Novim Fosilima ( Kako je dobro vidjeti opet- mogao bi biti drugi slogan Weekenda nakon #živioživot) i Studijom 54. Za mlađe generacije koje vole house i techno tu je poznata DJ-ica Tijana T iz Beograda. Stiže nam i Bajaga koji će održati veliki koncert i sigurno razveseliti sve posjetitelje.

    Saznaj više:
    Povezani članci: