Nova godina je vreme za darivanje:Podržite ove sjajne projekte

    20.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/projekti_cover.jpg

    Odbrojavanje do kraja godine je krenulo, liste za kupovanje poklona se popunjavaju, kao i liste želja, a novogodišnje rezolucije pripremljene su u vidu grubih skica. Još uvek smo preplavljeni radnim obavezama, kako bismo tokom praznika ušuškano uživali sa najbližima i odmorili se. Pisali smo već o tome zašto toliko volimo praznične filmove i odgovor je poprilično jednostavan – jer čine da se osećamo bolje, ali činjenica je da su praznici rezervisani za ispunjavanje želja, solidranost i okupljanje. U ovakvoj klimi važno je da ne zaboravimo da darivanje ne mora da se završi u krugu onih koje poznajemo, već ovo doba godine može biti sjajno za podržavanje nekih sjajnih lokalnih incijativa i kupovinu domaćih proizvoda. Za vas smo izdvojili nekoliko projekata za koje svim srcem navijamo da se ostvare! 

    PODRŽI ŠTAMPANJE FEMINISTIČKOG STRIPA 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671542378835758.png

    Centar za ženske studije priprema štampanje stripa kojim će se feminističko obrazovanje učiniti zanimljivijim široj publici i dati prostor maštanju o boljem svetu. Ističu da je to veoma bitno, pogotovu u ovom trenutku u kom sve više jačaju desničarski pokreti i ženska prava su na udaru! Kako bi strip došao do što većeg broja ljudi potrebna im je vaša pomoć. Možete pomoći tako što ćete donirati ili podeliti kampanju preko društvenih mreža. Opciju za doniranje možete pronaći na donacije.rs.

    NOVOGODIŠNJA HUMANITARNA BAŠTA 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1671542299917194.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/167154229448326.png

    Superhero je kolekcija koja je ekskluzivno dostupna na Superhero.rs, jedinstvenoj platformi za onlajn donacije. Pored toga što ćete odabir poklona moći da kompletno obavite onlajn i onda jednostavno sačekate da vam kroz par dana oni stignu na kućnu adresu umesto da gubite živce u gužvama u tržnim centrima, Superhero kolekcija vašoj novogodišnjoj čaroliji daje novu dimenziju – poklanjanja sa svrhom. Celokupan prihod od donacija ide organizaciji NURDOR kako bi se u 2023. realizovao cilj izgradnje i otvaranja nove, najveće Roditeljske kuće.

    VOLONTIRAJTE!

    Raspitajte se kojim organizacijama je potrebna dodatna pomoć i podrška uoči praznika. Izdvojite dan ili nekoliko sati i još jednom za kraj godine zaključite da se najveća sreća nalazi u podršci i solidarnosti, koje navijamo da bude što više i u narednoj godini.. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: