Novi Kanye West spot je najbolja stvar koja se desila na internetu danas

    30.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/closedon-cover.gif

    Ako kult izgleda onako kao u Kanye West spotu „Closed on Sunday“ onda možda razmislimo da se priključimo. Ako ni zbog čega drugog, ono zbog garderobe. Te bismo imali čemu da se zahvaljujemo svake nedelje. Ali ako niste imali priliku da pogledate spot, prvo ga pogledajte i primetićete Kim, Kris, Kourtney, Chicago, Saint, North, Psalm…

    Svi su obučeni od glave do pete u Yeezy, to vam je jasno odmah. Ali na stranu ta fantastična estetika i to što se porodica šeta po stenama kao da su izašli iz bunkera nakon apokalipse, obratite pažnju na stihove. „Closed On Sunday. You my Chick-fil-A, Hold the selfies, put the ’Gram away“. Kanye stvarno? Da li mu je slučajno ostao telefon uključen dok je zbijao šale na račun Kim dok je slikala selfie? Ne, Kanye kaže da se ovo odnosi na religijsku konotaciju njegove crkve jer je njihova doktrina da su otvoreni 6 dana u sedmici, tako da ne rade nedeljom. 

    Na kraju spota je apokaliptična nota još više pojačana kada mala North vrišti „Chick-fil-A“. Pomalo uznemirujuće, pomalo na granici meme-a. I pripadnici Kanye crkve koji su okruženi oko svog proroka u malenom (fantastičnom) Yeezy prsluku. Da li je ovo spasilac kojeg smo čekali? Ili će ovaj „lažni prorok“ ih naterati da skinu sa sebe sve te skupocene Yeezy komade i da ih ritualno spale? I pitamo se – ko će biti toliko hrabar da tu zapovest učini?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1575118899763759-1.gif
    Saznaj više:
    Povezani članci: