Nije ni Beyoncé. Nije ni Dua Lipa. Novu muzičku temu za James Bond film peva….

    14.01.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/notimetodie_cover.jpg

    Billie Eilish. Da, Billie, koja je tek napunila 18 godina prošlog meseca, napisala je pesmu za novi James Bond film „No Time To Die“ i tako postala najmlađa osoba koja je ikada snimila i otpevala 007 muzičku temu. Pesmu je napisala sa svojim bratom Finneasom O’Connellom, koji je učestvovao i u pisanju njenog albuma „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“, koji je Billboad proglasio za najprodavaniji u 2019. godini.

    Ono što je zanimljivo jeste da su dve prethodne pesme iz 007 serijala koje su pevali Adele „Skyfall“ i Sam Smith „Writing’s On The Wall“ obe osvojile Oskare, tako da su očekivanja za Billie i njenu pesmu visoka. Bond pesma se obično pušta mesec dana pre premijere filma, a imajući na umu da je svetska premijera „No Time To Die“ zakazana za 3. april ostaje nam još koja nedelja da pričekamo.

    Nagađanja oko toga ko će pevati novu James Bond temu su naravno kružila mesecima, i svi su svuda videli tragove i naznake. Neke od njih bile su Dua LIpa i Beyoncé, za koju je internet bio ubeđen da je baš ona ta nakon što je postavila na Instagramu fotografiju kako pije martini (omiljeno piće Jamesa Bonda, „promućkan, ne promešan“).

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1579027420072799.jpg

    Ali i Billie je objavljivala scene iz James Bond filmova u poslednja 24 sata na svojim insta-storijima, to jest Bond devojke, i fanovi su primetili da je jedan od ljudi koje je zapratila Cary Joji Fukunaga, reditelj dvadesetpetog filma iz 007 serijala što su sve potezi koji nakon objavljivanja ove vesti imaju mnogo više smisla. Ostaje nam da čekamo dan kada ćemo da čuti novu James Bond pesmu koju peva najmlađa umetnica ikada. Pre Billie to je bila Sheena Easton koja je sa 22 godine snimila pesmu „For Your Eyes Only“ 1981. godine.

    Saznaj više:
    Povezani članci: