Ovako izgleda Ana de Armas u novom filmu o Marilyn Monroe

    16.06.2022.
    RECOMMENDED

    Film „Blonde“ po istoimenom romanu Joyce Carol Oates je od prvog dana u žiži javnosti. O tome kako će ispasti, o tome da li se radi o još jednom senzacionalističkom pokušaju da se zaradi na Marilyn, da li će zaista biti predstavljen kao biografski iako je sama spisateljica jasno i glasno izjavila kako je njena knjiga „čista fikcija“ i dalje možemo samo da nagađamo ali sada imamo bar jednu činjenicu crno na belo: kako Ana de Armas izgleda u ulozi MM.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1655392434744992.jpg

    Kadrovi, fotografije i trejler koji su pred nama u velikoj meri se zasnivaju na legendarnim vizualima iz života Marilyn, a sama Ana izgleda – ako je suditi po komentarima – iznad očekivanja većine. Režiser Andrew Dominik napravio je prvi film koji na Netflixu ima NC-17 rejting, odnosno zabranjen je mlađoj publici zbog eksplicitnih scena seksa i nasilja što se u trejleru, naravno, niti naslućuje niti vidi.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1655392434718744.jpg

    Film „Blonde“ je slobodna interpretacija izmišljene priče o životu Monroe, od vremena kada je bila samo norma Jean Baker preko uspona do najvoljenije zvezde Holivuda, pa sve do dana njene smrti. Pored de Armas, uloge tumače Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel i Evan Williams.

    Nema nam druge nego da sačekamo 23. septembar kada će kontoverzni film imati premijeru na Netflixu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: