BURO. Srbija i BURO. Hrvatska se udružuju u zajednički regionalni projekat

    13.05.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/buro-adria-cover.gif

    S velikim ponosom najavljujemo da se dve medijske kuće BURO. Hrvatska i BURO. Srbija udružuju u zajednički multimedijalni projekat BURO. Adria, pod licencom BURO. Globala, sa centrom u Londonu.

    Ovo povezivanje dolazi kao logičan sled događaja u razrađenoj poslovnoj strategiji koja povezuje Srbiju i Hrvatsku kao dva važna tržišta u regiji.

    BURO. Hrvatska kao lider i pionir lifestyle projekata sa prepoznatljivom vizuelnom estetikom, relevantnim temama iz polja mode, društva, pop kulture i lifestylea, nakon 8 godina svog postojanja čini novi korak ka savremenijem i modernijem pristupu u skladu sa najvećim svetskim trendovima. BURO. Srbija, kao najbrže rastuća lifestyle destinacija, ostvario je isti uticaj i uspeh na srpskoj medijskoj sceni te je spajanje ove dve franšize bilo samo pitanje vremena. “Iako su kanali saradnje između BURO. Hrvatska i BURO. Srbija uvek bili otvoreni, sada ta saradnja prelazi na ozbiljniji nivo. Oba projekta će se i dalje obraćati svojoj publici svako na svom tržištu, ali sa zajedničkim menadžmentom BURO. Adria. Sigurni smo da će ovo ujedinjenje imati veliki odjek u regiji te da ćemo zajedno ispisati neko novo poglavlje BURO. projekta”, izjavio je Milan Đačić, suosnivač BURO. Adria.

    Planovi za buduće poslovanje su veliki i sa uzbuđenjem vam najavljujemo nove aktivnosti na zajedničkom razvijanju savremenije online platforme sa ciljem da se čitateljima ponude jedinstveno iskustvo i sadržaj. U planu je i skoro predstavljanje novog uređivačkog tima BURO. Hrvatska, novi koncept sajta, kao i razvoj multimedijalnih projekta koji će BURO. brend učvrstiti kao luksuznu destinaciju sa hrabrim, dinamičnim i inovativnim pristupom.

    Kako BURO. brend svakodnevno deluje na prostorima Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije poseban naglasak će biti stavljen na regionalne projekte koji će ova tržišta ujediniti u jednu snažnu marketinšku celinu. 

    Kvalitet, inkluzivnost i inovativnost su BURO. DNK od samog početka.

    Potrudićemo se da opravdamo sva očekivanja i punom parom nastavljamo sa realizacijom svih osmišljenih projekata.

    Hvala vam na poverenju.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/1589373561905211-1.gif

    Saznaj više:
    Povezani članci: