Poslušajte pesmu za novi James Bond film koju je uradila Billie Eilish

    14.02.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/notimetodie_cover.jpg

    Pisali smo da je otkriveno da je nakon mnogo nagađanja objavljeno da novu pesmu za 25. nastavak filma James Bond peva Billie Eilish. Najveća pobednica (i jedna od najmlađih) ovogodišnje dodele muzičkih nagrada Grammy (osvojila je pet priznanja) Billie Eilish izbacila je iznenada noćas pesmu „No Time To Die” i fanovi su poludeli! Ako pročitate kometare naićićete samo na rečenice oduševljenja, što je značilo da su producenti uradili pravi posao kada su izabrali Billie. Jer kao što franšize treba da ostanu relevantne tako što se stalno reinventuju ista stvar je i sa muzičkim albumima koji ih prate. Najsvežiji primer toga, nažalost neuspešan, jesu “Čarlijevi anđeli” od koga se kako od filma tako i od albuma mnogo očekivali. Međutim, fanovi a ni kritika nisu bili posebno oduševljeni pesmom koju su uradile Ariana Grande, Miley Cirus i Lada Del Rey.

    Billie Eilish epizoda se čini kao potpuno druga priča. Izgleda kao da ne može da učini pogrešan korak. Pesma za Bond je izašla u susret premijere filma „No Time To Die” koja je najavljena za 31. mart 2020. godine u Royal Albert Hall dvorani u Londonu. Osamnaestogodišnja Eilish najmlađa je muzičarka koja je do sada napisala i snimila uvodnu pesmu za nastavak o tajnom agentu 007, a uživo će je premijerno izvesti na The Brit Awards 18. februara. Očekujte milionske preglede na tom YouTube snimku.

    Za produkciju pesme su zaslužni Eilishin brat Finneas i britanski producent Stephen Lipson, aranžman su osmislili omiljeni holivudski kompozitor Hans Zimmer, dirigent Matt Dunkley i gitarista Johnny Marr. Prošlog meseca Eilish je ušla u istoriju postavši najmlađa izvođačica koja je osvojila Grammy u četiri najznačajnije kategorije, plus i nagradu za najbolji pop vokal, što je totalni broj od pet Grammy nagrada. Na sav taj hajp evo i pesme za Bond film. „Suludo je da sam uopše deo svega ovoga. Imati priliku napisati pesmu za ovako legendaran serijal je ogromna čast. James Bond je najkul filmska franšiza ikad. Još sam u šoku“, izjavila je Billie a vi pesmu možete poslušati ovde.

    Saznaj više:
    Povezani članci: