Prvi trejler je tu: pogledajte kako Robert Pattinson izgleda u ulozi Batmana

    18.10.2021.
    RECOMMENDED

    Movie geeks, rejoice! Prvi pravi trejler za Pattinsonovog Betmena je konačno tu (nakon prvog teasera koji smo imali prilike da vidimo u toku prošle godine). Osim samog Pattinsona, sada smo videli i Zoë Kravitz kao Catwoman (nakon što je i sama postavila fotografiju iz filma na svom odnedavno „očišćenom“ Instagramu), zajedno sa glavnim negativcima: Riddlerom (Paul Dano) i Penguinom kao i obožavanim batlerom Alfredom kog igra Andy Serkis.

    Fanovi stripa su dovedeni do usijanja i mnogi tvrde da je Pattinson u ovoj ulozi najbolja stvar koja je mogla da se desi franšizi (ako ne i celom DC-ju), a režiser Matt Reeves je svoj kasting objasnio na sledeći način: „Ako zamislite da je Bruce Wayne poput neke povučene rok-zvezde koja se krije od ljudi i živi u zamku koji se raspada, eto to je za mene Pattinson. Nisam imao pojma da li će ga uopšte zanimati ova uloga ili ne. Za mene je on oduvek ta vizija koju sam video na stranicama stripa i hteo sam da stvorim novu verziju Brucea.“

    Ovaj Bruce Wayne je pomalo van kontrole, jasna granica koju smo da sada viđeli između njega i Batmana više nije tako definisana i to je namera koja je iz trejlera više nego očigledna. Još jedno otkrovenje je svakako Kravitz (u koju je, doduše, malo ko sumnjao) i uz koju ćemo – iako nećemo nikada zaboraviti Michelle – po svemu sudeći smetnuti s uma nesrećnu epizodu sa Halle Berry.

    Ovaj Batman doneće nam puno toga novog, a kako bi sve to moglo da izgleda pogledajte i sami. Mi smo započeli odbrojavanje do premijere.

    Saznaj više:
    Povezani članci: