Sva lica Julije: Claire Foy, Kristen Stewart, Emma Watson za novi Pirelli kalendar

    05.08.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/pirelli_cover.jpg

    Od kada je Pirelli Calendar proširio svoje vidike, smanjio seksualizovanje i portrete manje ili više golih devojaka, a zamenio ih promišljenijim i kreativnijim konceptima, ova godišnja kolekcija fotografija je postala znatno teatralnija, raznovrsnija, sirovija i samim tim relevantnija i zanimljivija. Ne samo što okuplja najpoznatija i najaktuelnija imena glumačkog, muzičkog i modeling neba i crème de la crème fotografe, nego im omogućava da istražuju različite uloge i karaktere kao što bi to radili na snimanju, pisti ili bini.
    Autor fotografija za 2020. godinu je italijanski fotograf Paolo Roversi koji je kao centralnu temu novog izdanja kalendara postavio priču o Romeu i Juiji, pritom se fokusirajući na istraživanje uloge, pozicije Julije i svega onog što ona jeste, ili može da bude.

     

    “Looking for Juliet” se snimao u Parizu i Veroni, a Roversi je pokušao (i uspeo) da sa svakom devojkom predstavi drugačiju stranu Romeove velike ljubavi. U skladu sa tim, i sam cast je veoma raznovrstan: britanske glumice Mia Goth, Ema Watson, Kristen Stewart, kineska muzičarka Chris Lee, američke glumice Indya Moore i Yara Shahidi, španska muzičarka Rosalía, kao i francusko-itlaijanska umetnica, Stella Roversi, Roversijeva ćerka. Njihove različitosti su posebno akcentovane i takav je i finalni rezultat: Julija u različitim “izvođenjima” od kojih su sva jednako lepa. Stewart je zamišljena Julija, Rosalía vatrena u crvenoj haljini, dok Moore izgleda ozbiljno i pomalo mračno, obučena sva u crno.

     

    “Ja sam još uvek u potrazi za svojom Julijom i tražiću je ceo svoj život. Jer je Julija nedostižan san” rekao je Roversi.

    Pogledajte u galeriji neke od fotografija sa snimanja dok ne izađe zvanični kalendar.

    Saznaj više:
    Povezani članci: