Šta sve znamo o nastavku serije „Tiger King“?

    13.04.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/tigerking2_cover.jpg

    Da je dokumentarna serija “Tiger King” postala fenomen, nesumnjivo jeste, ali nas je isto tako sve ostavila sa previše otvorenih pitanja i po završetku poslednje epizode. Na prvom mestu zašto smo uopšte toliko fascinirani ovim svetom i ovakvim (definitivno ne baš najkvalitetnijim) ljudima, a posle toga i još koješta. U čemu je fora sa fotografijom Carolinog muža na povocu? Da li je samoubistvo Joevog drugog muža stvarno bio nesrećni slučaj? Da li je Doc zapravo vođa sekte? I poslednje ali ne i najmanje važno, šta se pobogu desilo sa Carolinim prvim mužem i da li je stvarno moguće da neko tog kalibra (čitaj multimilioner) samo nestane i slučaj ostane nerešen 21 godinu?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/1586799435373079.jpg

    Logična pretpostavka je da ne, ne baš, a čak je i šerif saglasan sa tim da je čitav slučaj veoma “sumnjiv”. Fanovi serije i dobrih krimi zapleta (a generalno i svi ostali, pogotvo njeni protivnici u seriji) imaju spreman odgovor i špekulišu da Carol stoji iza svega, međutim toj teoriji manjka dokaza. Istina, možda ne zadugo s obzirom na to da je Investigation Discovery (ID) najavio da odavde oni preuzimaju i da rade na “Tiger King” nastavku. S obzirom na to da je Joe, zvezda prve serije, tamo gde jeste, i biće sigurno još neko vreme, i da je glavno sporedno pitanje „gde je Don?“ ostalo neodgovoreno, nova serija “Investigating The Strange World Of Joe Exotic” će se fokusirati na Carole Baskin to jest nestanak njenog muža Dona Lewisa. I da, potvrđeno je da će i u drugoj „sezoni“, biti i Joea Exotica, ali sporedično.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/04/158679948513856.jpg

    “Bilo da je volite ili mrzite, Carol je u centru ovog cirkusa. Da li je nesebični krstaš i zaštitnik životinja, koja je pronašla neverovatnu snagu posle tragičnog nestanka muža ili je sve ovo njen master plan koji je konačno urodio plodom?” navedeno je u zvaničnom saopštenju. Nemamo pojma šta je od ta dva u pitanju, ali nekako sluti da ćemo saznati. Ne znamo zapravo ni da li je nastavak pravi zadatak za seriju, koliko za ozbiljno istraživanje i policiju ali činjenica je da je celokupna tematika postala toliko unosna da će se red po red, pitanje po pitanje, veorvatno eksploatisati do daljnjeg. Moguće je da ni iz ID ne znaju finalne odgovore još uvek ali zato postoji osoba koja zna. “Čini se da o ovome niko ne priča-osim jednog čoveka- i taj čovek je centar buduće ID-jeve serije” što će se otkriti u ovoj telenova-krimi-horor drami. Fanovi doduše u međuvremenu samostalno već uveliko raspetljavaju šta, kako i zašto, i po najsvežijim internet teorijama pitaju se da nije Jeff Lowe zapravo Don Lewis? Ako se to stvarno potvrdi kao tačno, barem znamo da posle Netflixa i ID-a nastavak definitivno preuzima Televisa. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: