Verovali ili ne, Kanye West je (konačno) izbacio album

    30.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/kanyealbum.jpg

    Donda je verovatno najiščekivaniji album decenije i to ne samo zato što se radi o Kanyeu, već zato što je njegovo objavljivanje odloženo već nekoliko puta. Album je konačno izašao juče (iako je novi zakazani datum objave bio 5. septembar) i naravno da ovaj događaj nije prošao bez kontroverzi. U roku od samo 90 minuta, Donda je se popeo na prvo mesto na muzičkom servisu iTunes, a onda se oglasio Kanye.

    Reper je na Instagramu napisao da je kuća Universal izbacila album bez njegove dozvole i bez druge verzije pesme „Jail“ na kojoj gostuje reper Da Baby koji se nedavno našao u skandalu zbog homofobnih izjava. Mišljenja o albumu su podeljena. Neki ga nazivaju remek-delom, a neki se žale da je Kanye opet izbacio gospel album koji nema veze s njegovim ranijim opusom. Ono što je sigurno jeste da se na albumu pojavljuje zavidan broj gostiju među kojima su Jay-Z, Push T, Travis Scott i drugi.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/1630323469941957.jpg

    Album naravno prati i merch koji potpisuje Balenciaga, a radi se o majicama dugih rukava na kojima je print Kanyeovog doma u Čikagu i slika njegove majke kada je bila mala. Tu su i kačketi i skijaške maske koje je Kanye nosio na koncertima, a merch je dostupan na njegovom sajtu u rasponu cena od 60 do 200 dolara.

    Saznaj više:
    Povezani članci: