Pretraga

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas)

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas)

Tekst: BURO.

Da, vreme je. Ako ste primetili da vam je koža "preko noći" postala suva i/ili iziritrana, došao je trenutak da u rutinu nege dodate proizvode koji će obnoviti i ojačati njenu zaštitnu barijeru, intenzivno hidrirati i sprečiti gubitak vlage koji je za vreme hladnih dana i sezone grejanja jednostavno neizbežan. A kada se radi o efikasnim ali jednostavnim proizvodima, odmah se okrećemo francuskoj apoteci. Evo najboljih preparata koje možete kupiti kod nas.

La Roche-Posay

CICAPLAST BAUME B5

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 1)

Ovaj obnavljajući zaštitni balzam nezamenljiv je za umirivanje, obnovu u zaštitu oštećene kože, kao i ispucalih i iritiranih usana, zahvaljujući formuli koja sadrži 5% umirujućeg i obnavljajućeg pantenola, lipide i aktivne sastojke za hidrataciju, spojene u revolucionarnoj teksturi koja stvara nevidljivi zaštitni film preko kože i pruža osećaj udobnosti i zaštite. Koristi se po potrebi.

Vichy

MINERAL 89

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 2)

Čak i ako hidratacijski booster ne koristite cele godine, kada krene sezona vetra i grejanja, on postaje must. Ova minimalistička formula sadrži svega 11 sastojaka - a među njima su hijaluronska kiselina i Vichy mineralizovana voda - a ojačava zaštitnu barijeru kože, umiruje je, te hidrira i čini jedrom. Kombinuje se savršeno sa svim drugim proizvodima za negu. 

Avene

COLD CREAM

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 3)

Bogate i kremaste strukture, obogaćen Avene termalnom vodom i pčelinjim voskom, Cold krem osigurava visoki stepen zaštite ali i trenutni osećaj udobnosti. On umirujuće deluje na nadraženu i oštećenu koži, hrani je, hidrira i štiti i nezamenljiv je za suvu i osetljivu kožu u hladnim uslovima.

Embyolisse

LAIT-CREME CONCENTREE

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 4)

Slavna hidratantna krema bez koje ne mogu top modeli, pevačice, glumice ali ni obični smrtnici pruža izuzetnu negu koju decenijama preporučuju i dermatolozi i šminkeri. Njena hidratantna i hranljiva tekstura bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima prirodnog porekla, pored toga što neguje kožu, pruža joj i zaštitu od štetnih uticaja spoljašnje sredine pa koža postaje otpornija, jedrija i svilenkasta.

Nuxe

REVE DE MIEL LIP BALM

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 5)

Hranljivi balzam za usne omiljen je i mešu beauty entuzijastima i profesinalcima. Sadrži pčelinji vosak i med, a daje mat finiš koji nije lepljiv te intenzivno hidrira i štiti usne. Prilično je dugotrajan za razliku od većine sličnih proizvoda pa je odlična zaštita kako u toku hladnih dana tako i kao intenzivna noćna nega.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor