Pretraga

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu

Tekst: Kristina Mikulić

Postoje dve stvari u životu nikada neću prestati da tražim – savršene farmerke i savršen parfem. Nekada je na ovoj listi bila i maskara, ali sigurna sam da sam pronašla 5 idealnih koje se svakako isplati probati barem jednom u životu. Savršena maskara mora da zadovolji nekoliko zahteva. Trepavicama mora da da boju crnu kao noć, čak i kod više slojeva ne sme da stvara grudice, četkica mora biti takva da može da razdvoji trepavice kako bi se dobila gustina, te mora da sadrži sastojke kojima neguje trepavice, a da ih pri tom još i uvije. Ovu listu zahteva nije lako ispuniti, ali pronašla sam 5 najzanimljivijih kojima ćete biti oduševljeni. Bez obzira na to da li tražite maskare za dramatičan ili zavodljiv pogled, pronaći ćete idealnu za sebe.

MAYBELINE COLOSSAL CURL BOUNCE

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu (фото 1)

Poslednja u nizu maskara koju je izbacio Maybeline me je vrlo brzo oduševila. Sa njom nije potreban uvijač za trepavice - dok se maskara suši, trepavice se polako uvijaju. Maybelline Colossal Curl Bounce pruža izvanredan volumen bez razmazivanja i stvaranja grudica. Posebno oblikovana četkica omogućuje obavijanje svake trepavice bojom bez njihovog slepljivanja. Zaista je zanimljivo gledati kako trepavice postaju blago uvijene i bez uvijača, a maskara je postojana čak do 24 sata.

LANCOME LA 8 HYPNOSE

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu (фото 2)

Jedna od najvoljenijih maskara na svetu dobila je novo izdanje. Osim što će vam dati izgled najmekših trepavica, La 8 Hypnose obogaćena je sastojcima koji neguju. Sa svojih ukupno 8 aminokiselina, ova maskara će ojačati trepavice pri svakom nanošenju. Formula koja osigurava da dobijete najviše iz volumena svojih prirodnih trepavica dolazi u predivnoj ambalaži od recikliranog stakla. I, uz sve to, pogodna je i za one sa osetljivim očima. Ako već niste isprobali nijednu maskaru iz Lancome linije, nije loše započeti sa ovom najnovijom verzijom.

DIOR SHOW BLACKOUT

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu (фото 3)

Ova maskara je dugogodišnji klasik, a količina crnog pigmenta i dubina boje su razlog zašto je mnogima omiljena. Pomaže da se postigne najdramatičniji izgled i zato lepo naglašava oči čak i bez senke. Poznata je po Black Fix kompleksu, zahvaljujući kom se postiže izgled gustih i intenzivo-crnih trepavica. Čak i ako niste skloni drami, morate bar jednom u životu isprobati ovu legendarnu maskaru.

TOO FACED BETTER THAN SEX

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu (фото 4)

Maskara koja provocira imenom, brzo je dosegla kultni status – i to sa razlogom. Zahvaljujući neobičnom obliku četkice u jednom potezu produžava i daje volumen čineći trepavice gušćim. Better Than Sex maskara je obogaćena peptidima koji neguju trepavice pri svakom nanošenju, a zahvaljujući polimerima vidno ih i uvija. Jedna je od najprodavanijih maskara u SAD-u i nećete zažaliti ako joj date šansu. Kod nas je dostupna u Sephori.

MAYBELINE LASH SENSATIONAL

5 maskara koje morate isprobati bar jednom u životu (фото 5)

Ova maskara je najduže u mom makeup arsenalu. Kupujem je iznova i svaki put me oduševi. Savršeno razdvaja trepavice, a zahvaljujući obliku četkice omogućava savršen nanos i na unutrašnji ugao oka. Iako ima više varijanti, originalna mi je uvek prvi izbor. Vidno produžava trepavice koje istovremeno i neguje zahvaljujući dodatku ulja šipka. Ono što je najbitnije, čak i kod više slojeva, Lash Sensational ne stvara grudice.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor