Pretraga

7 novih parfema koji će obeležiti leto

Tekst: BURO.

Leto je zvanična sezona rozea i piknika u praku, plaže i mora... ali i novih parfema. Donosimo vam nove varijacije na temu od kojih će omiljena sezona postati još lepša - i ostati nezaboravna.

Jo Malone

BITTER MANDARIN COLOGNE

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 1)

Ovaj topli parfem sa Jo Malone potpisom je jednako karakteran ali i sladak zahvaljujući opojnoj mešavini nota mandarine i ambrete i savršen je za letnje dane i noći. 

Chanel

PARIS PARIS

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 2)

Olivier Polge znalački je ukombinovao gornje note ružičastog bibera, citrusa i limuna sa srednjim notama ruže iz Damaska i bazom od pačulija, a pošto ova Paris-Paris pored standardne toaletne vode, dolazi i kao mleko za telo, ne razdvajamo ih i kupujemo oba, zatvaramo oči i putujemo na legendarne pariške adrese.

Gucci

GUCCI BLOOM EAU DE TOILETTE

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 3)

Gucci Bloom je letnja klasika zbog svojih nota loze puzavice, pupoljka jasmina i tuberoze, a nova eau de toilette formulacija čini je još prozračnijom. Da li smo spomenuli i to da će na toaletnom stočiću izgledati kao mini umetničko delo?

Yves Saint Laurent

BLACK OPIUM ILLICIT GREEN

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 4)

Novi Black Opium Illicit Green sa svojim cvetnim potpisom kafe daje energiju, a prožet je smelom mešavinom sočne zelene mandarine i kremaste smokve. Ovako želimo da nam mirišu letnje noći.

Valentino

BORN IN ROMA CORAL FANTASY 

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 5)

Rim u sumrak: esencija narandže rasplamsava čula pri buđenju svetle živahnosti, energija note kivija podiže sočnu narandžu bojom i blistavošću, te daje svežinu koja simbolizuje zaigrani potencijal sveta dok večni grad ulazi u noć.

Guerlain

BERGAMOTE CALABRIA

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 6)

Nova formulacija obožavane Guerlain letnje linije Aqua Alegoria koja odiše kristalnom svežinom obavija nas u potpunosti svojim mirisom bergamota koji miluje čula i osvežava tople dane koji nam slede. 

Kilian

GOOD GIRL GONE BAD EAU FRAICHE

7 novih parfema koji će obeležiti leto (фото 7)

Podignite ruku ukoliko već volite Good Girl Gone Bad? Sada je trenutnak da upoznate i njegovu lakšu letnju verziju, kojoj su dodate sveže note cveta narandže, ruže iz Maroka, jasmina i  tuberoze.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor