Pretraga

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka

Tekst: BURO.

Neseser koji puca po šavovima je svima dobro poznat scenario. Em što je nezgodan za nošenje, u njemu posle ništa ne možete da pronađete, em što unosi dodatnu nervozu u dan. Rešenje? Pametno odabrani multitasking proizvodi koji obavljaju više funkcija odjednom jednako dobro. Izdvojili smo najbolje, neka veliko spremanje počne!

Chanel 

BAUME ESSENTIEL MULTI-USE GLOW STICK 

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 1)

Chanel Baume Essential Stick savršeno spaja onaj hidrirani sjaj sa kremastom bojom i dolazi u tri nijanse, pa ga možete koristiti i za konturiranje i za strobing ali i kao rumenilo, senku i boju za usne, samog ili sa drugim proizvodima za teniranje. 

Bobbi Brown

POT ROUGE

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 2)

Jdan od najpopularnijih proizvoda brenda Bobbi Brown, legendarni Pot Rouge je odličan kao rumenilo ali i kao boja za usne i prirodna senka, a može se nanositi i prstima i četkicom. Pored toga, pakovanje ima i svoje ogledalo pa je idealno za proveravanje i popravljanje makeupa kada ste van kuće. Jedina (mala) mana? Zbog kremaste teksture možda neće odgovarati masnom tipu kože.

Fenty

MATCH STIX MATTE CONTOUR SKINSTICK 

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 3)

Za konturiranje lica, kapaka i usana, kao bronzer... Praktično ne postoji stvar koju Fenty Match Stix ne može da uradi, a savršeno se blenda prstima. Pošto pakovanje na sebi ima magnet, sve nijanse koje vam odgovaraju možete spojiti zajedno. 

Yves Saint Laurent

CRUSHLINER

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 4)

Braon olovka za oči je možda najpotcenjeniji makeup proizvod. Yves Saint Laurent Crushliner je dovoljno kremast da, osim kao olovka, može da se koristi i kao senka za oči, kao olovka za obrve ali i da "uskoči" umesto proizvoda za konturiranje ako zatreba, a ako se pitate kako bi vam stajale pegice - možete probati i taj efekat.

Maybelline

CLEAR GREAT LASH MASCARA

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 5)

Većina ljubitelja šminke već u svom arsenalu ima običnu crnu Great Lash maskaru ali ova providna je ultimativni multitasker. Osim što definiše trepavice, sasvim lepo radi i kao gel za obrve ali i za umirivanje sitnih tvrdoglavih naelektrisanih dlačica kose (što će obožavati svi koje vole da nose zalizan rep).

MAC

FIX+ PREP&PRIME

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 6)

Jedan od prvih proizvoda ovog tipa na tržištu, MAC Fix+ može da se koristi na čistom licu za efekat prirodnog sjaja i hidratacije, kao prajmer za šminku i/ili sprej za setovanje. Pored toga, ukoliko njime naprskate četkicu za senke za oči, dobićete neverovatan intenzitet pigmenta, sjaj i postojanost.

Charlotte Tilbury

MAGIC CREAM

Beauty detox: Isprobajte proizvode koji savršeno obavljaju više zadataka (фото 7)

Magija je pravi naziv za ovaj Charlotte Tilbury bestseler koji istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju i preprema kožu za šminkanje, popunjava i glača sitne bore i daje koži jedrinu. Može se koristiti sam ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za teniranje.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor