Pretraga

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova

Tekst: BURO.

Foto: Press

Francuzi znaju.

A pogotovo Francuskinje znaju kako da nam "ne izlaze iz glave" sa svojim savršeno nesvršenim šiškama i odećom, šminkom koja je kul i seksi, bilo da se radi o ajlajneru ili o crvenom ružu. A kad smo već kod ruževa, nije nikakva tajna da upravo francuski brendovi prave neke od najboljih. Svi imamo svoje omiljene Chanel, Dior i Yves Saint Laurent nijanse ali sada je tu i ceo niz manjih nezavisnih brendova među kojima smo pronašli neke od najboljih.

ROUJE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 1)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 2)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 3)

Paleta Les filles en rouge brenda Rouje je za kratko vreme postigla kultni status, a slično se dešava i sa linijom Creamy Lipsticks. Kako i ne bi kada iza njih stoji Jeanne Damas, devojka koja je uvek znala kako da nam pruži ono što želimo čak i pre nego što toga budemo sami svesni, bilo da se radi o letnjim haljinama ili nijansi za usne koje idu od potpuno prirodnih do klasičnih crvenih. Retro zlatno pakovanje samo je šlag na torti. 

LA BOUCHE ROUGE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 4)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 5)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 6)

Najluksuzniji niche brend brend na našoj listi, Le bouche rouge je poput visoke mode ali u makeup svetu, a ruževi su njihov zaštitni znak (i samo ime u prevodu znači "crvena usta"). Osim klasičnih crvenih za svaki podton kože i raspoloženje, sada imaju i balzame sa neverovatnim finišom, a zaljubljeni smoi u kožno pakovanje tubi.

VIOLETTE FR

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 7)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 8)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 9)

BIlo je samo pitanje vremena kada će Violette osnovati svoj beauty brend i osvojiti naše nesesere. Dugogodišnja saradnica i kreativna direktorka makeup-a brenda Guerlain, poznata šminkerka i, bez preterivanja, beauty ikona nije izneverila naša očekivanja. Violette Fr Bisou balzami za usne su među najboljima koje smo ikada probali.

YOLAINE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 10)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 11)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 12)

Sa malim nezavisnim brendom Yolaine smo vas nedavno upoznali pošto smo se zaljubili u njihove tubice sa bojom za usne i obraze u sočnim voćnim nijansama. Mousse tekstura mogu se nanositi prstim ili četkicom, mešati ili nositi same i miks su modernog i retro u pravoj meri.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor