Pretraga

Donosimo vam najbolje Youtube makeup tutorijale koje možete odmah probati

Donosimo vam najbolje Youtube makeup tutorijale koje možete odmah probati

Tekst: BURO.

Youtube je opasna crna rupa, a možda je i najopasniji kada su u pitanju beauty tutorijali. Zato smo za vas odabrali one najgenijalnije za probati odmah, nositi zauvek. Potpuno smo ozbiljni, ovo su praktični lookovi koje možete nositi svaki dan, ne zahtevaju da se pretvorite u profesionalca ili da kupite 101 novi proizvod. Akcenat je posebno na očima što je, priznaćete, trenutno jedina šminka koju trenutno i vredi stavljati i koja se uvek vidi, nosili masku ili ne.

maskara kao ajlajner

Cyndle Komarovski

Cyndle Komarovski polako postaje ozbiljno ime makeupa, a osim što je stalni saradnik brenda Chanel često radi i sa voljenim Khaite. Kršenje pravila joj nije strano pa ćete na njenom Instagramu pored "regularnih" praktičnih saveta videti i kako da ruž za usne koristite kao senku. Ovaj put, odlučila se da umesto ajlajnera koristi maskaru, tehnika nije komplikovana, a rezultat je genijalan. Da li smo pomenuli da maskara, naravno, nije crna već u bordo nijansi? Hvatajte beleške.

nežne ombré senke

Violette

Iako je tek nedavno objavljen na njenom Youtube kanalu, ovaj video snimljen je pre karantina pa pored savršene šminke sa sobom nosi i onu opuštenu atmosferu kada nije bio nikakav problem mazati lice u kafiću - iako to realno, samo njoj polazi za rukom. Blaža, elegantnija i nosivija verzija rozikasto-bakarnih ombré senki na koje mnoge influenserke troše sate i izgledaju zacementirano, u izvedbi Violette može da se nosi svaki dan.

mačkasti no makeup makeup 

Lisa Eldrige

Da, genijalna Lisa uspela je da smisli verziju globalnog trenda uz koju ćete oku netreniranog posmatrača izgledati kao da ste naneli samo malo senke na svoje prirodno i idealno mačkaste okice. Ne brinite, tehnika zahteva malo strpljenja ali nije teška za apsolvirati, a rezultat je apsolutno savršen i nepretenciozan. Nemojte se iznenaditi ako ovo uskoro postane jedini način šminkanja koji koristite.

golden hour koji traje ceo dan

Amy Serrano na kanalu Rosie Huntington-Whiteley

Jedna od najtežih stvari jeste prilagoditi trend svakodnevnom životu, a kada se ovo odnosi na pokušaj pretvaranja filtera u nosivu šminku onda se radi o podvigu ravnom olimpijskoj disiplini. Prepustite RHW da pronađe ljude koji, em što to umeju em što su radi da ovo podele sa nama. Odgledajte, hvatajte beleške i... zasijajte.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor