Pretraga

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije

I zahvalite nam se kasnije

Tekst: BURO.

Foto: Instagram

Madonna i njena Italians Do It Better majica svakako nisu bez pokrića. Navikli smo da drže vodeća mesta u modi, često i kada su heritage parfemi u pitanju ali vreme je da otkrijemo i neke niche kozmetičke brendove koje od njih možda nismo očekivali. Made in Italy i ovde ima ozbiljnu težinu, a evo 5 kojih nam nikada nije dosta.

EspressOh

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 1)
Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 2)

Brend EspressOh ima za cilj da jednostavnost italijanskog stila prenese i u arenu kozmetike. Ovaj italijanski brend je savladao umetnost no-makeup makeupa, afirmišući se kao stručan u spoju nauke i lepote samih proizvoda. EspressOh je nedavno zagazio na teren nege kože sa svojim sredstvom za čišćenje na bazi ulja i mleka i tek hvata zalet za izbacivanje još klasičnih evergreen proizvoda u budućnosti.

Acqua alle rose

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 3)
Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 4)

Acqua alle Rose omiljeni je ženski kozmetički brend u Firenci već 150 godina. Njihove viševekovne formule održavaće vašu kožu hidriranom i sa razlogom su omiljene među ljubiteljima lepote širom sveta. Poslednjih godina počeli su da nude širi izbor proizvoda i da se povezuju sa aktuelnijim trendovima u nezi kože.

Adesso

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 5)
Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 6)

Milano je prestonica svega što je u Italiji glamurozno, a ujedno je i dom brenda kozmetike Adesso (što u prevodu znači "sada").  Brend - zamisao tri sestre - nudi efikasne prirodne proizvode koji pomažu onima sa užurbanim životnim stilom (čitajte svima) da uspore i praktikuju brigu o sebi.

Borghese Roma

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 7)
Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 8)

Self-care je u samom srcu brenda Borghese Roma koji obećava da će vam pružiti prijatno iskustvo nege kod kuće kroz svoje stručno izrađene proizvode. Borghese Roma je prvi put izašao na tržište sa svojom voljenom Borghese Fango aktivnom maskom od blata 1985. godine, a tokom proteklih 37 godina ostaje autoritet i inovator proizvoda za negu kože, od kojih se u poslednje vreme posebno izdvaja sapun za lice.

Taba

Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 9)
Isprobajte ovih 5 niche beauty brendova iz Italije (фото 10)

Taba Skincare u sebi spaja nekoliko beauty niša: brend je veganski, zasniva se na CBD-u i ponosni je nosilac oznake Made in Italy. Nadimak ovog brenda inspirisan je rečju Yoruba (etnička grupa u Africi), dok se "Taba" na engleskom prevodi kao kanabis. Ime je takođe akronim koji predstavlja filozofiju brenda: Treatment, All Skin Types, Botanicals, Advanced.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor