Pretraga

Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas

Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas

Tekst: BURO.

Znate one kultne brendove o kojima pričaju svi koje pratimo, pevaju im hvalospeve i to one iskrene pošto, kada malo zagrebete površinu hajpa, shvatite da se praktično ne reklamiraju na klasičan način već da su svoj status zaslužili iskrenim preporukama? Sa imenom Augustinus Bader mnogi su se prvi put susreli tek kada ga je relativno skoro spomenula Victoria Beckham, a zatim i obelodanila da svoje skin care proizvode razvija isključivo u saradnji sa tim nemačkim dermatologom. Lepota jednostavnosti, jedan kompleks koji zaista radi, rezultati koji govore glasnije od bilo kog bilborda.

Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas (фото 1)
Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas (фото 2)

Iako je lansiran ne tako davno - tačnije 2018. godine - prvi i najpoznatiji proizvod ove kuće The Cream, danas već ima status legende. Kupovali smo ga i na slepo, molili prijatelje da nam ga donesu, radovali se svakom novom proizvodu u asortimanu. Niko ko ga je probao, nije ostao ravnodušan

Posebno je zanimljiv koncept nege koji od vas zahteva da osim kreme, ne koristite ništa drugo, bar 4 nedelje kako biste zaista videli njen pun efekat. Veliko samopouzdanje koje je, pokazalo nam se u praksi, poniklo iz velikog znanja i učinkovitosti proizvoda. Pa, kakva je to čudotvorna krema?

Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas (фото 3)
Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas (фото 4)

The Cream obećava duboku hidrataciju, smanjenje bora i učvršćivanje kože, i to sve zahvaljujući patentiranoj tehnologiji profesora Badera koji je na njenom razvijanju radio punih 30 godina i koja se zove TFC8®. Ovo je kompleks koji sadrži preko 40 aktivnih sastojaka, uglavnom vitamina, lipida, peptida i prirodnih aminokiselina koji podstiču obnavljanje kože. Jednostavno rečeno, ovi sastojci teraju uspavane ćelije kože na buđenje i obnovu. Iz tog razloga The Rich Cream dolazi sa posebnim uputstvom nanošenja. Kako bi se TFC8® aktivirao krema se nanosi odnosno umasira od vilice prema jagodicama, i od nosa prema ušima i čelu. Višak se umasira na vrat i dekolte - deo tela koji nikako ne treba zaboravljati zato što upravo tu koža jako brzo pokazuje znakove starenja. Profesor Bader je celu svoju karijeru posvetio pronalasku proizvoda koji bi bio od pomoći ljudima s teškim opekotinama. Njegov prvi revolucionarni proizvod je u stvari iz medicinskog područja i radi se o hidrogelu koji se pokazao kao izuzetno uspešan tretman za lečenje kože sa opekotinama. Nakon godina istraživanja i ulaganja, odlučio je da lansira i sopstveni proizvod u beauty kategoriji, a svet ga je ove godine nagradio brojnim priznanjima za najbolju skincare liniju. Pored ova dva proizvoda koja su ga proslavila na tržištu, Augustinus Bader je proširio gamu te sada ima i bogatu kremu za telo, ulje za lice, čistače lica, kremu za ruke, eksfolijator, losion za telo… Svi ovi proizvodi neko vreme dostupni su u Zagrebu u The Lab Store-u, a od nedavno i u Store Marija Tarlać u Ivan Begovoj u Beogradu.

Jedan od najpopularnijih beauty brendova sada je dostupan i kod nas (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor