Pretraga

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih?

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih?

Tekst: BURO.

Pravo je vreme da investirate u serum za intenzivnu negu, bilo da vam jednostavno fali hidratacija (kišo, vetre i grejanje, dobrodošli u naš život) ili želite ozbiljne anti-age rezultate. Naravno da se ni od jednog proizvoda za negu ne mogu očekivati rezultati laserskih procedura ili hemijskih pilinga ali dobar serum itekako ima svoje (važno) mesto u rutini nege. Nije uvek jednostavno razdvojiti proizvode koji su vredni ulaganja od onih koji "prodaju maglu" pa smo na sebe preuzeli zadatak da vam pomognemo - ovih pet seruma vrede svaki dinar.

La Mer

REVITALIZING HYDRATING SERUM

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih? (фото 1)

Intenzivna i neverovatna hidratacija u treptaju oka koja čini da koža zablista - eto kratkog opisa ovog neveovatnog proizvoda. Sićušne mikro-kapljice Deep Hydration Fermenta™ razbuđuju sposobnost kože da se regeneriše i "oživi", pa ćete već nakon prvog nanošenja primetiti zdrav sjaj i svežinu, a efekat je kumulativan - što ga duže koristite, rezultati će biti bolji i trajti duže. 

Chanel

LE LIFT PRO CONCENTRÉ CONTOURS

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih? (фото 2)

Prvi korak Le Lift Pro Chanel protokola, Concentré Contours, koriguje izgled i pojavu znakova starenja i redefiniše konturu lica. Njegova formula zateže kožu, a pipeta svaki put dozira optimalnu količinu proizvoda. Ne sadrži dodate parfeme i odgovara svim tipovima kože, čak i najosteljivijoj, a idelan je za održavanja rezultata procedura za podmlađivanje (iako se zbog svojih aktivnih sastojaka ne sme koristiti neposredno pre i posle njih).

Armani Beauty (Sephora)

CREMA NERA REVISCENTALIS FACE SERUM

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih? (фото 3)

Ovaj serum sadrži moćnu koncentraciju anti-age sastojaka i deluje na kožu tako što joj vraža svežinu i sjaj, volumen, zaglašuje je i ublažava pojavu bora te nastanak novih. Sadrži antioksidanse, ceramide i aminokiseline, a nanosi se dva puta dnevno kao deo jutarnje i večernje rutine nege. 

Augustinus Bader

THE SERUM

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih? (фото 4)

Boostujte proizvodnju kolagena ovim ultra-hidratantnim serumom sa aminokiselinama, vitaminima i vitaminom C. Očekujte podmlađenu, blistavu i glatku kožu zahvaljujući intenzivnoj hidrataciji i jednako moćnoj zaštiti koju pružaju antioksidansi. 

La Prairie

SKIN CAVIAR HARMONY

Koji skupi serumi zaslužuju da investirate u njih? (фото 5)

Ovaj novi serum poznatog skin care brenda sadrži Caviar Infinite, ekstrakt koji vraća koži mladost tako što ojačava i zadebljava njena vertikalna vlakna. Dužom upotrebom konture postaju redefinisane, oval lica vraća svoj oblika, a bore se smanjuju i ublažavaju. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor