Pretraga

Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom

Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Svima nam se nekad desi da skliznemo u nepregledne vode interneta, zar ne? Uvek u potrazi za onim sledećim “čudom”, onom sledećom stvarčicom koju ćemo obožavati, kupovati drugaricama na poklon i strastveno im objašnjavati kako moraju da je probaju što pre. I da, u toj potrazi, TikTok je postao neizostavna stanica na kojoj - kada imamo na umu šta jeste realno, a šta ne - pronalazimo inspiracije i za izvoz.

@stef_fit

Here is my Bare Vs Air lashes with Air Volume Mega Mascara! @lorealparis #ad

original sound - Steffit

Upravo to se desilo i sa izazovom #BareVsAir. Jedan za drugim, ređaju se videi u kojima se trepavice od nepostojećih pretvaraju u xxl u samo nekoliko poteza maskare. E, sad, neka digne dva prsta ko je imun na ideju o dugim, gustim, misterioznim trepavicama - mi nismo. Zato smo brže bolje proučili koja se to maskara najčešće pojavljuje, koja to maskara daje najdramatičnije rezultate i… saznali da je dostupna i kod nas! Pošto Jelena i ja ne volimo da čekamo na dobre stvari, L'Oréal Paris Air Volume Mega maskara našla se vrlo brzo u našim rukama, a sa vama delimo uporedne beleške.

Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom (фото 1)

Manda Javorina

Fashion & Beauty Editor

Maskarama ne umem da odolim. One su prva šminka koju sam zapravo krenula da koristim irl (ako izuzmemo ruževe koje sam krala baki kao klinka) i dan danas retko pomaljam nos bez bar jednog sloja. Iako mi TikTok izazovi nisu baš nešto najbliskije u životu, kad se radi o maskarama… pa, recimo, da nisam u stanju da odolim bilo čemu što je vezano za njih.

Ne čudi me da je jedna od ovih dana najpopularnijih maskara upravo ona koja nosi L’Oréal Paris potpis, pošto je to brend čije su maskare po mom mišljenju odlične - a i moja prva maskara ikada bila je upravo njihova.

Air Volume Mega maskara ima nešto drugačije pakovanje od onog na koje sam navikla pošto je pljosnato i veoma… pink. Na prvi pogled deluje poprilično girly ali ne dozvolite da vas to zavara: dobićete ozbiljno duge i guste trepavice.

Sama tekstura je veoma lagana, lako se nanosi i ne stvara grudvice što u kombinaciji sa najgušćom četkicom koju sam videla u poslednje vreme, stvarno stvara wow efekat. Znate ono, kad namažete jedno oko, učini vam se da je bar dva puta veće od onog koje tek čeka svoj red. I to je sasvim dovoljno da padnem i zaljubim se, ali ovde postoji još jedna caka: L'Oréal Paris Air Volume Mega maskara pogodna je i za osetljive oči što je meni lično od presudne važnosti. Kao prvo, imam izrazito suve oči koje vrlo burno reaguju kada im šminka ne odgovara, a kao drugo, trepavice mažem svojom tehnikom koja podrazumeva da dosta maskare nanesem i u sam koren trepavica, a zatim cik-cak pokretima iščešljavam trepavice na gore. Osetljivost na Air Volume Mega maskaru? Nikakva. 

Ako vas zanima koliko traje i da li se razmazuje, ja mažem samo gornje trepavice i vrlo sam zadovoljna pošto su moje xxl trepavice preživele ceo dan bez ikakvih problema, a kad nam bude dozvoljeno da izlazimo - javiću vam i kako izgledaju posle provoda. 

Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom (фото 2)
Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom (фото 3)

Jelena Karakaš

Digital Editorial Director

Početkom februara bilo mi je baš svega preko glave, dok sam očajna pijuckala Tamjaniku sa društvom, neko je pokrenuo razgovor o plažama, palmama i izležavanju i još pre nego što smo naručili drugu čašu već smo bukirali putovanje! Sunce, 25 stepeni u hladu, lagani vetar, pesak dokle god oči vide… Ma šta još čoveku treba? Pa dobro, negativan PCR test, kupaći, SPF krema, pokoji kaftan i maskara. Dok u gradu umem da budem disciplinovana devojka koja ređa na lice sve od prajmera, preko pudera, do rumenila, na moru mi treba minimum minimuma, neki prirodni balm za usne i crnja-od-crne maskara.

Zašto baš maskara? Zato što kao plavuša na suncu doslovno izbledim i dok se obrve tu i tamo naziru, trepavice izgledaju nespostojeće, a ja kao zauvek iznenađena i neprobuđena. Zato mi je Manda u neseser spakovala ganc novu L’Oreal Paris Air Volume Mega maskaru. Tuba koja se presijava u roze nijansama je učinila svoje i prihvatila sam je bez pogovora, a ni rezervne opcije.

Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom (фото 4)
Odlučili smo da isprobamo maskaru koja je zavladala TikTokom (фото 5)

Ispostavilo se da je moja intuicija bila u pravu. Četkica je široka “na taman”, a kako je izrađena od dva tipa vlakana i kremaste je teksture odgovarala je i mojim očima sve sa sočivima i instinktom da zaplačem čim pogledam u sunce. Izvučem sloj i po ujutru i do mraka više nisam mislila o tome, jer je vrlo lagana na trepavicama, pa po nanošenju stvarno zaboravite i da imate išta na očima.

Naravno, kako sam letovala u februaru na meniju je bilo samo sunčanje i lagano plivanje kad se odvažim da “vidim kakva je voda” (još uvek hladnjikava, hvala na pitanju). Tako da Air Volume Mega maskaru nisam vodila na ronjenje (niti to preporučujem), ali ću je svakako zadržati i za cunjanje kroz grad. Hvala Manda!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor