Pretraga

Omiljena anti-age nega postala je još bolja

Omiljena anti-age nega postala je još bolja

Tekst: Manda Javorina

Foto: Maja Mijatović

U skladu sa mnogim promenama o kojima smo, kao društvo, počeli da otvoreno razgovaramo, konačno je stigao trenutak u kom žene sve više slave svoje godine umesto da ih skrivaju. Ako mene pitate, iskreno ne znam zbog čega nije oduvek tako pošto su neke od najfascinantnijih žena koje su obeležile moj život upravo one koje su mogle da mi genracijski budu tetke ili čak bake - ali društvo nas je u praksi učilo obratno. Na tom polju ostalo je još mnogo da se uči i uradi, ne zavaravam se da je samo pokretanje konverzacije dovoljno, ali svakako je početak i to više nego dobrodošao. Na kraju krajeva, godine nam donose mnoge dobre stvari: sebe upoznajemo bolje, ostvarujemo ciljeve i instinktivno smo u stanju da odredimo šta je zaista važno, a šta ne. Tu su i osećaj uspeha, postignuća (i ne, ne mislim samo na ono poslovno), zadovoljstvo koje proizilazi iz iskustva i ljubav prema sebi o kojoj je - kako će vam svaka devojka ili žena reći - lakše teoretisati nego dostići u praksi.

Upravo u toj ljubavi prema sebi, pronalazimo i motiv da volimo sebe dok se menjamo. Potrebe kože nisu i ne mogu biti iste u različitim životnim dobima, a optimalna nega je ono što nam omogućava da izgledamo najbolje što možemo (a ne kao neko drugi ili kao pre dvadeset godina) i apsolutno je ključna. Ona je svakodnevni faktor bez kog nema dobrog rezultata.

Omiljena anti-age nega postala je još bolja (фото 1)

A koja je to optimalna dnevna nega? Kada se radi o anti-ageingu, to je nega koja deluje na znake starenja, usporava ih i pomaže koži da se sama obnovi. Dakle, nega koja deluje na nastanak bora, gubitak elastičnosti i stvaranje hiperpigmentacije i neujednačenog tena. Sa svim ovim problemima se efikasno nosi Eucerin® Hyaluron-Filler linija napravljena da ciljano deluje na sva tri problema anti-age nege kože žena starijih od 35 godina.

Na proizvode iz ove linije odavno računamo, a sada nas je Eucerin obradovao time što je dobre stvati učinio još boljim! Naime, osim što pruža trostruki efekat anti-age nege i time praktično zadovoljava sve potrebe nege kože protiv starenja, Eucerin® Hyaluron-Filler linija sada predstavlja i optimalni protokol nege nakon i između estetskih procedura.

Omiljena anti-age nega postala je još bolja (фото 2)

Kao što već dobro znamo, hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u našem organizmu i koži, a zahvaljujući svojoj osobini da vezuje velike količine vode, hidrirajući je i dajući joj volumen, ona čini kožu glatkom i pruža joj mladalačku svežinu. Znamo i to da već u ranim tridesetim, nivo hijaluronske kiseline u koži počinje da opada, zbog čega se na licu polako pojavljuju bore i koža gubi jedrinu.

Hijaluronska kiselina može se efikasno nadomestiti, naravno, različitim injekcionim metodama koje izvode lekari ali mnoge žene biraju da optimalno stanje svoje kože čuvaju samo redovnom anti-age negom. Upravo tu na scenu stupa unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.

Superiorna nova formulacija sada pruža još intenzivniji trostruki Hyaluron-Filler efekat te vidljivo popunjava bore, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži, zahvaljujući:

  • Eucerin® patentiranoj kombinaciji hijaluronske kiseline dugog lanca (koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože) i hijaluronske kiseline kratkog lanca (koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože, obezbeđu- jući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora).
  • Bioaktivnim glicin saponinima koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju upravo na mestima na kojima nastaju duboke bore.
  • Enoksolonu, sastojku koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži.

A ukoliko vam ovo nije dovoljno, tu je još jedan dodatni benefit za budućnost - ovog puta ne same kože već planete na kojoj živimo. Naime, nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva. U skladu sa Eucerin® politikom održivosti, sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor