Pretraga

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta

Tekst: BURO.

Jedna od stvari zbog kojih volite zimu su rolnice sa cimetom? Bez brige, niste jedini i sigurno će vas obradovati činjenica da postoji način da u savršenim notama cimeta uživate i na druge načine. Parfemske kuće opsednute su njime isto koliko i mi, a dokaz su ove mirisne kombinacije. Bilo da želite da mirišete kao desert ili kao zavodljivi miks začina, pronaćićete svoju novu (veliku) ljubav. Skrolujte.

Hugo Boss

Boss Bottled

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta (фото 1)

Boss Bottled je parfem koji zaslužuje da se nađe u kategoriji "jedini koji koristim". Iako je zvanično za muškarce, ovu kombinaciju mirisa jabuke i cimeta savršeno mogu da ponesu i žene ( i pretpostavljamo da je to jedan od razloga zbog kojih je bestseler od kada se pojavio u prodaji). 

Tom Ford

Jasmine Rouge

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta (фото 2)

Istina je da su sasmin i ilang-ilang prva stvar koju osetite kod ovog mirisa (apsolutno nije za stidljive) ali ubrzo za njima se razvijaju zavodljive note cimeta i žalfije koji ga čine nezaboravnim. 

Moschino

Cheap & Chic I Love Love

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta (фото 3)

Optimizam u bočici. Citrusan, sladak i pomalo zašećeren, ovaj parfem je na prvi udah poput letnjih slatkiša. Ne dozvolite da vas zavara njegova lakoća, vrlo brzo ćete osetiti cimet, cvetne note i mošus koji mu daju potrebnu težinu. 

Diptyque

L'Eau

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta (фото 4)

Utimativni unisex miris, ova začinska bomba u sebi nosi note geranijuma, karanfilića i cimeta. Topao je i začinjen, razbudiće sva čula i definitvno je jedan od najboljih parfema u čijem srcu se nalazi cimet. 

Kilian

Angels' Share

Otkrijte najlepše parfeme sa mirisom cimeta (фото 5)

Ispirisan Hennesy konjakom ovaj parfem pored mirisa legendarnog pića u sebi nosi i note cimeta, hrasta, tonke, pralina, vanile i sandalovine. Zvuči primamljivo, zar ne?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor