Pretraga

Ovaj beauty dvojac radi o glavama najpoznatijih Gen Z zvezda

Tekst: BURO.

Foto: @claytonhawkins @lilly_keys

Šta Olivia RodrigoAddison Rae i Jenna Ortega imaju zajedničko? Osim što su na samom vrhu igrice, o glavi im rade isti ljudi. Tačnije, isti beauty dvojac se brine o tome kako izgledaju. Iako šminkerka Lily Keys i frizer Clayton Hawkins rade nezavisno, njih dvoje sarađuju na velikom broju klijenata, a gotovo svaki look koji zajedno kreiraju završi kao hit na Pinterestu. 

Iako imaju stalne zajedničke klijente, i njihove pojedinačne liste klijenata poprilično su impresivne, a na njima se nalaze imena kao što su Melissa Barrera, Dove Cameron, Hailey Bieber, Maddie Ziegler, Nadia Lee Cohen, Iris Apatow, Demi Lovato i Sarah Hyland, a kompletno su bukirani bar mesec dana unapred. Iako su odrasli na različitim stranama sveta - Clay u Los Anđelesu, a Lilly u Južnoj Africi - oboje tvrde da im je to što su se u srednjoj školi bavili pozorišem i glumom zapravo odredilo životni put. 

Clay je učio zanat od veterana Holivuda Chrisa Appletona i Marka Townsona, dok je Lilly počela u Velikoj britaniji sa pop-grupom Girls Aloud. UPoznali su se na snimanju spota za pesmu "2099" Charli XCX-Troye Sivan, kada je čamac na kom su se nalazili za vreme snimanja počeo da tone. Danas redovno sarađuju sa Charli, a svi klijenti hvale njihov ukus ali i energiju.

"Naš posao je pola vajb, a pola sposobnost da učinimo da nam se klijenti osećaju jednako dobro koliko i izgledaju," objasnio je Clay. Po svemu sudeći, savršeno rade i jedno i drugo, pošto svi žele taj Lilly-Clay efekat. Zapratite ih za najnoviji beauty inspo, mi jesmo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor