Pretraga

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru

Tekst: BURO.

Možda ćemo ih kupiti sami sebi (uvek podržavamo), možda ostavljamo suptilne ili ne-baš-tako-suptilne tragove svakom ko nas pita šta želimo ove godine. A želimo ih jako! Držimo šipke da nam se ove kolekcije šminke su nađu pod jelkom ili u neseseru što pre - realno i pre nego što praznici zvanično počnu! Primamo poklone unapred, a evo i ultimativne liste.

chanel

Sezona praznika 2021. u kući Chanel protiče u znaku njihove najveće legende: parfema broj 5. Osim limitirane serije bočica, u kolekciji je i nova (limitirana, razume se) paleta senki Les 4 Ombre inspirisana zlatnim nijansama koje je obožavala sama Coco i koje su simbol kako kuće tako i Chanela 5, zatim dve nove nijanse metalik tečne senke za oči Ombre Premiere Lacque Glitter i 5 nijansi No5 ruževa za usne od kojih su dve potpuno nove.

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 1)

gucci

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 2)

Želite maksimalizam i filmski glamur kada se popale lampice? Obavezno pogledajte seriju Gucci Beauty praznične setove i liitirane serije šminke poput novih nijansi Rouge a Levres Mat i novu paletu senki napravljenu posebno za božićne proslave 2021. Ako vam treba pomoć da se našminkate kao prava zvezda, tu je kampanja #GucciBeautyWishes sa italijanskom glumicom Benedettom Barzini u glavnoj ulozi - prai masterclass u lepoti koja ne za poznaje strah ni godine.

lancome

Intenzivno-pink i zlatne nijanse obeležavaju Lancôme prazničnu kolekciju ove godine. Tu su tečni ruž jakog pigmenta, hajlajter sa utisnutom zvezdom padalicom, paleta senki za oči koja će vam dati onaj pravi retro look osamdesetih i, naravno, legendarna maskara Monsieur Big (zato što neke stvari jednostavno ne treba menjati). 

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 3)

MAC

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 4)
Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 5)

Pravi kaleidoskop boja i novih proizvoda, novih pakovanja starih i već voljenih proizvoda, mini-kolekcije favorita i novih limitiranih nijansi... MAC nam je ove godine spremio makeup poklone kojima će se jednako radovati i oni koji tek otkrivaju svet šminke, kao i oni koji već imaju sve. Od Hypnotizing Holiday kolekcije ne možemo da odvojimo pogled! A tu je i „Box Of Tricks” advent kalendar sa 24 poklona.

Dior

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 6)

Peter Philips, legendarni kreativni direktor linije šminke Diora, ove sezone je ponovo oživeo obožavane zlatne bočice i palete, kao i crvene nijanse po kojima su Dior ruževi svuda prepoznatljivi liitiranom kolekcijom The Atelier of Dreams koja se sastoji od 5 nijansi ruža, svetlucavog rumenila, dve palete senki i, razume se, tri nijanse lakova za nokte. Želimo ih sve!

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 7)

YSL

Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 8)
Ove praznične makeup kolekcije želimo (odmah!) u svom neseseru (фото 9)

Yves Saint Laurent odlučio je da nas ovih praznika uvije u zlato (i nas i parfem Libre) uz dodir crvene boje. Realno, to i jeste sve što nam treba. Pored limitirane serije pakovanja koja nas raduju i dugo nakon što se praznici završe, tu su i posebni praznični setovi omiljenih klasičnih proizvoda koje bismo voleli da nam se nađu pod jelkom.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor