Pretraga

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu

Tekst: BURO.

Za početak, zaboravite sve što ste mislili da znate o parfemima koji mirišu na ružu. Ovaj cvet je nova inspiracija parfimera i novi mirisi nemaju gotovo nikakve veze sa onim starim zagušljivim varijacijama na temu koje smo vezivali za (ne baš tako glamurozne) bake i tetke, a ruža je doživela preporod u parfemskom svetu. Kombinacije sa neočekivanim notama poput onih izuzetno svežih ili toplih drvenastih otvaraju vrata u potpuno novu dimenziju nošenja klasične ruže. Ovo su najbolje nove reinkarnacije. Isprobajte ih.

Tom Ford

Rose de Russie

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 1)

Najnoviji parfem za muškarce i žene sa Fordovim potpisom neće vas razočarati. Note kože senzualno su ukombinovane sa onima ruže za potpuno neočekivan i karakteran pristup klasičnim interpretacijama na temu. 

Jo Malone

Red Roses Cologne

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 2)

Ova varijacija na temu voljenog Jo Malone mirisa izašla je ove godine i savršena je za sve on koji vole da kombinuju parfeme. Ovaj klasični parfem od ruže layerujte sa lakšim notama leti i preko dana, i malo težim notama kada je vreme hladnije, a ukoliko želite da mirišete baš kao buket ruža, nosite ga solo.

Diptique

Eau Rose Eau De Parfum

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 3)

Ovog proleća legendarni miris sačinjen od nota ruže iz damaska i centifolia ruže dobio je novo ruho u vidu pakovanja koje je dizajnirao Maurice Harris, cvećar poznat po svojim cvetnim instalcijama. Nabavite za sebe ovo limitirano izdanje što pre.

Dior

Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 4)

Miss Dior Rose N’Roses je gotovo preko noći postao mirisni potpis mnogih devojaka. Njegov pomalo tinejdžerski vajb jednostavno savršeno prati svaku situaciju i kao da odrasta i razvija se sa devojkom koja ga nosi. U njemu dominiraju note ruža iz Grasa i Damaska koje su pomešane sa drvenastim i voćkastim notama. 

Issey Miyake

L'Eau d'Issey Rose & Rose

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 5)

Iako je star skoro 2 godine - što se u korona-vremenu praktično ni ne računa - ovaj parfem postao je jedan od najprodavanijih mirisa brenda Miyake. Sladak i nežan, kombinuje note bugarske ruže sa notama maline i kruške, a zatim i sa začinskim mirisima ambrete, tonka kašmirskog drveta i pačulija. 

Gucci

A Song For The Rose Eau de Parfum

Ovi parfemi sa mirisom ruže obeležiće narednu sezonu (фото 6)

Iako je zvanično izašao 2019. godine, ovaj parfem je mnogo manje mejnstrim od drugih mirisnih kompozicija brenda - a samim tim ga više želimo. Bugarska ruža pomešana je sa drvenastim notama za novi seksi pristup klasično ženstvenosti. Savršen je za veče tokom cele godine.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor