Pretraga

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku

Tekst: BURO.

Svako ko voli kozmetiku više ne može da pobegne TikToku, bilo da se radi o trendovima ili o proizvodima. Donosimo vam pet koji su se izdvojili ove godine, a toliko su dobri da predviđamo da će se dugo zadržati u neseserima i svim listama želja. Skrolajte odmah i zahvalite nam se kasnije.

Olaplex

No7 BONDING OIL

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku (фото 1)

Hashtag #OlaplexBun trendinguje zahvaljujući Belli Hadid i cela platforma opsednuta je ovim proizvodom koji savršeno stilizuje i savršeno neguje kosu.

Maybelline

SKY HIGH WATERPROOF MASCARA

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku (фото 2)

Maybelline Sky High Waterproof maskara preko noći je dostigla kultni status nakon što je video u kom o njoj priča Abby Roberts “sakupio” preko 3 miliona pregleda. Od tada su se mnogi TikTokeri pridružili hvalospevima.

Dior

LIP GLOW OIL

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku (фото 3)

Ako pratite beauty TikTok scenu, onda već znate daje Lip Glow Oil uglavnom rasprodat svuda u svetu (kod nas ovo nije uvek slučaj, imamo sreće). Ne čudi nas, pošto svi koji su ga probali znaju da ova formula sa uljem višnje neguje usne i daje savršen sjaj.

Charlotte Tilbury

BEAUTIFUL SKIN FOUNDATION

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku (фото 4)

Ovaj brend je često na TikTok listama omiljenih proizvoda, a najnoviji hit jeste Beautiful Skin Foundation zato što, ako je verovati influenserima, daje dobru pokrivenost i dozu sjaja baš po meri koji i dalje deluje prirodno.

Anastasia Beverly Hills

BROW FREEZE

Ovo su makeup proizvodi koji su obeležili 2022. na TikToku (фото 5)

TikTok je platforma opsednuta obrvama (ili nemanjem istih), a Brow Freeze je proizvod koji se najčešće pojavljuje na must have listama pošto se uz njegovu pomoć obrve bukvalno ne-mr-da-ju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor