Pretraga

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti!

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti!

Tekst: BURO.

Ako vam je prva asocijacija na reči "voćkasti parfem" nešto čime se polivaju tinejdžeri, vreme je da obnovite gradivo. Nove letnje mirisne kombinacije svetlosnim su miljama daleko od onoga što smo koristili na kraju osnovne škole, a prvi dani leta pravi su trenutak za okretanje novog lista. Donosimo vam najbolje, sigurni smo da će bar jedan od njih zaslužiti mesto u vašoj kolekciji.

VILHELM PARFUMERIE

MANGO SKIN

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 1)

Sladak miris zrelog manga ovde se balansira notama divljeg irisa, crnog lotusa i cveta jasmina - elegantan i seksi ovo je verovatno najprefinjeniji voćni parfem koji ste ikada pomirisali.

JO MALONE

NECTARINE BLOSSOM&HONEY

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 2)

Zamislite cvetnu pijacu u letnje jutro. Slasna nektarina meša se sa opojnim mirisom slatkog bagremovog cveta i obavija sva čula laganim velom. Prava doza šećera za tople dane.

MIU MIU (SEPHORA)

twist

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 3)

Jedna od novijih Miu Miu kreacija u sebi nosi miris cveta jabuke, bergamota, ružičastog ambera i tonke i nećete moći da se odvojite od njega 24/7 dnevno, 7 dana u (letnjoj) nedelji.

TOM FORD

BITTER PEACH

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 4)

Kad ga jednom pomirišete, zaboravićete na to što vas je od cene zaboleo novčanik i poželeti da se kupate u njemu. Slasne note breskve, crvene narandže i pačulija čine da ovaj parfem bude poput letnjeg dana u bočici.

BURBERRY

BURBERRY HER

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 5)

Zavodljivost ovog legendarnog parfema ne jenjava pa je zato i jedan od najprodavanijih Burberry mirisa ikada. Limun i sveži žumbir u njegovim gornjim notama čine ga pravom dozom svežine čim temperature pređu 30.

YVES SAINT LAURENT

MON PARIS

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 6)

Inspirisan strašću i romantikom grada svetlosti, ovaj parfem u sebi nosi note crvenih bobica, belog cveta dature i belog mošusa. Voćkast i super-romantičan osvojiće svaku sanjalicu.

THE BODY SHOP

PINK GRAPEFRUIT

Parfemi sa mirisom voća su stvoreni za leto - ovo su naši favoriti! (фото 7)

Ultimativna svežina leta koja u sebi donosi dah citrusa pomešan sa voćkastim notama za neočekivan (i sladak) obrt koji ne gubi na neusiljenoj privlačnosti.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor