Pretraga

Proizvodi koji rashlađuju su nam najbolji letnji prijatelji! Otkrijte BURO. favorite

Proizvodi koji rashlađuju su nam najbolji letnji prijatelji! Otkrijte BURO. favorite

Tekst: BURO.

Da, da... Leto je divna stvar ali ponekad nam je zaista potrebno da se rashladimo, zar ne? Umesto da sanjamo o hladnom tušu, dali smo se u potragu za najboljim preparatima koji će nas osvežiti - a neki od njih su baš kao stvoreni i da ih nosite sa sobom. Sve naše omiljene mazalice imaju efekat intenzivne hidratacije i dugotrajnog efekta hlađenja, znamo da se nećete zaustaviti samo na jednoj. Skrolujte i uživajte.

maske

Sprečite da vam lice dehidrira i osvežite žednu kožu. Sastojci poput hijaluronske kiseline, aloje, biljini ekstrakti algi koji sadrže antioksidanse idealno obavljaju ovaj zadatak. Izbegavajte mentu i eukaliptus u proizvodima za lice pošto na tom mestu mogu izazvati iritacije. Pre stavljanja, ohladite masku koji minut u fižideru, a možete dodati i roler za masažu u miks ukoliko imate koji minut vremena. 

losion za telo

Kada vidimo reč "crio" automatski se hvatamo za ambalažu. Tako je i Collistarov kultni gel protiv celulita zauzeo mesto u stalnoj letnjoj postavi u kupatilu - rashlađivaće vas dugo nako što ste ga naneli, baš kao i svi losioni protiv celulita koji hlade. Losioni gelaste teksture sa sastojcima koji hidriraju i umiruju poput aloje i krastavca, potpuno su nezamenljivi. Prijaće vam posebno ukoliko ste provodili više vremena na suncu i sprečiti eventualno perutanje.

SPF mist

Kako obnoviti zaštitu od sunca, zaštiti kožu i istovremeno se rashladiti? Odgovor je u sprejevima za lice (i telo). Nude visoku zaštitu i često su malog formata pa ih uvek možete imati sa sobom - život je upravo postao lakši i prijatniji, zar ne? Nemojte da vas njihova nežnost zvara, radi se veoma učinkovitom sredstvu SPF.

stopala i noge

Ko kaže da ne sanja da leti digne sve četiri u vis, jednostavno laže. Ovo je posebno prijatno uz sprejeve i maske posebno formulisane za stopala i listove. Pepermint je jedan od glavnih sastojaka - i za ovu primenu ga o.b.o.ž.a.v.a.m.o. Sprej za torbu ili intenzivna maska, izbor je vaš.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor