Pretraga

Rihanna je otkrila na koji način neguje lice u trudnoći, evo o čemu se radi

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

Pojavljivanjem na Dior reviji gotovo da je ukrala ceo šou. Apsoultno providnu haljinu od crne čipke preko trudničkog stomaka niko nije očekivao čak ni od Rihanne iako je fotografijama kojima je zvanično objavila trudnoću praktično skršila internet (i postala novi izvor modne inspiracije) i, kao i puno puta do sad, polarizovala društvene mreže. Slobodi izbora nema šta da se prigovara, kao ni činjenici da trudnoća nije i ne treba da bude period u kom je nešto "zabranjeno". 

Ipak, sviđao vam se njen stil trenutno ili ne, niko ne može da ospori da Rihanna jednostavno blista, a sada je otkrila i koji beauty proizvodi čine da bude tako.

Rihanna je otkrila na koji način neguje lice u trudnoći, evo o čemu se radi (фото 1)
Rihanna je otkrila na koji način neguje lice u trudnoći, evo o čemu se radi (фото 2)

koja kozmetika čini da SE DOBRO OSEĆA

"To je, svakako, ruž za usne - on na mene ima najveći efekat transformacije. Uvek je bilo tako, ne samo sada kad sam trudna. Ruž je taj koji može da promeni neki look, da sam po sebi bude look, on bukvalno može da potpuno izmeni način na koji se osećaš. Sad sam vrlo često jako umorna, ali ruž je taj zbog kog pomerim dupe sa kauča. To taj momenat kad staviš neku bombastičnu nijansu, pucneš prstima i sklopiš ceo look da ide uz boju koju imaš na usnama."

Rihanna je otkrila na koji način neguje lice u trudnoći, evo o čemu se radi (фото 3)
Rihanna je otkrila na koji način neguje lice u trudnoći, evo o čemu se radi (фото 4)

kako neguje kožu u trudnoći

"Trenutno je zima pa mi je koža s vremena na vreme suva i peruta se, ljuspa. Zato koristim Pre-Show Glow kojim skinem sav taj suv površinski sloj i lepo krenem od nule. To je odlična beauty rutina. Počnete njime, pa zatim koristite svoj tonik i kremu za hidrataciju, a uveče možete da probate Reset. Nekad svoj Reset koristim i preko dana kako bi mi koža bila baš baš hidrirana."

o tome kako se trenutno oseća lepše nego ikada do sad

"Zaista se osećam prelepo - i to dolazi iznutra. Svesna si da se sve te promene koje se dešavaju na telu, dešavaju zato što stvaraš novu osobu, nov život! I čak i kad čitam o tome šta sve moje telo radi i kroz šta prolazi, kako beba izgleda u toj i toj nedelji, nekad mi sve bude baš mnogo. Mislim, Bog ne pravi greške, sve se dešava sa razlogom. Uživam u celom procesu i cenim sve. Sve. Uzbudljivo je. Mnogo kul putovanje."

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor