Pretraga

Superheroji u paru: Kreme za ruke i rukavice koje će vam sačuvati ruke ove zime

Superheroji u paru: Kreme za ruke i rukavice koje će vam sačuvati ruke ove zime

Tekst: BURO.

Kada zahladi menjamo rutinu kojom negujemo lice, to i vrapci znaju, a pošto su ruke jedan od najizloženijih delova tela spoljnim uticajima i (i itekako pate zbog toga) nemojte zaboraviti da i njima sleduje više nežnosti i zaštite kada temperature padnu. Za početak, imajte na umu da sporadično mazanje bilo koje kreme koja vam se nađe pri ruci (ili samo pred spavanje) nije dovoljno: potrebne su nam intenzivne formule koje će koži nadoknaditi svakodnevni stres, a ako stvarno želite da daju najbolje rezultate uparite ih sa rukavicama jer... sve je bolje u paru. 

A pošto znamo da stvari koristimo samo onda kada u njima uživamo, odabrali smo za vas najbolje zaštitničke dvojce za ruke - poklonite ih sebi ili drugima.


Samo klasika


Igrati na sigurno je nekad zaista oslobađajuće, a samo najbolje (dobro) proverene stvari umeju da budu put do sreće i mira. Ukoliko je ovo vaša filozofija, onda su za vas crne kožne rukavice i jedna od najpoznatijih hranljivih krema na svetu. I dosta. 


Obožavateljka božićnih filmova


Karirana tkanina je modni ekvivalent Jingle Bell pesama, a pošto ne možete na ulicu samo u svom omiljenom džemperu sa irvasom, svoju ljubav prema zimaskim praznicima pokažite crvenim kariranim rukavicama - ispod kojih ste namazali ozbiljno dobru kremu za ruke uz koju nema zime (ni ispucalih dlanova).


Logomanija(k)


Ne, ne vidimo u tome ništa loše, pogotovo kada se radi o printu koje je klasika i koji ide uz sve. Uz isprepletana slova G može da ide samo jednako legendarna (i luksuzna) krema za ruke pa je L'Occitane šea buter logičan izbor.


Ona koja ima sve


Njoj praktičnost ne znači mnogo ali joj je zato dizajn sve na svetu. Visoke kožne rukvice sa metalnim nitnama sasvim su dovoljne da se pređe od kola do novog in mesta u gradu, a legendarna Les Mains kremu za ruke zimi nekako bolje izgleda u crnoj varijaciji na temu, zar ne?


Nežnost pre svega


Za sve kojima igra pred očima od lampica, zelene i crvene boje, tu su nežne pastelne nijanse i meka vuna. Prazničnu temu suptilno ispratite mirisima iz limitiranih kolekcija krema poput Joy & Jasmine sa The Body Shop potpisom (a možete napraviti i zalihe).


Avanturiste


Zima u prirodi i na otvorenom zahteva i ozbiljne saveznike: rukavice sa Mackage potpisom odoleće svakom izazovu, sačuvati vaše ruke i omogućiti kremi koja neguje i obnavlja zaštitnu barijeru kože da dobro uradi svoj posao.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor