Pretraga

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser

Tekst: BURO.

Nema veze kada (i koliko davno ili skoro) ste završili školu, septembar je uvek i zauvek mesec koji je novi početak. A kako bolje okrenuti novi list nego volekim spremanjem nesesera? Mesec u kom beauty brendovi izbacuju novitete nam je zauvek omiljeni - a oni čine da nam odlazak leta nekako lakše padne - i dočekujemo ih sa uzbuđenjem. Ruževi intenzivnih boja koji traju i traju, maskare za najgušće trepavice, nove nijanse lakova za nokte (braon, braon, želimo braon)... Imamo ih sve i dodajemo u svoje nesesere asap.

Chanel

LE VERNIS 955

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser (фото 1)

Kolekcija boja Chanel lakova za nokte za jesen pogađa pravo u centar, a ova braon nijansa je sve što želimo na svojim noktima. Postojana formula (pogotovo u kombinaciji sa Le Gel coatom) i sjajan finiš su jednostavno nenadmašni.

Dior

ROUGE DIOR FOREVER

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser (фото 2)

Nema potrebe da sa sobom nosite ogledalce ili trčite da proverite da li se boja skinula - kada nosite ovu novu mat formulaciju sa Dior potpisom, ona ostaje na mestu do 16 sati. Birajte između 22 nijanse koje uključuju savršeni nude, jesenje ružičaste ali i legendarnu Dior 999 crvenu. 

MAC

STACK MASCARA, MAC

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser (фото 3)

Novu MAC maskaru obožavaće svi oni koji su opsednuti dugim i gustim trepavicama. Možete je nanositi u praktično bezbroj slojeva, a negujuća formula intenzivnog pigmenta neće stvoriti grudvice ili slepiti trepavice, niti se razmazati. 

Milk Makeup (Sephora)

INFINITY LONG WEAR LINER

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser (фото 4)

Plava, braon i crna su boje kojima depbituje linija Milk Makeup Infinity Long Wear Liner. Iscrtajte savršeni mačkasti ajlajner ili isprobajte siren eyes trend ovom novom olovkom čija gelasta tekstura se ne razmazuje i traje ceo dan - sve dok ne odlučite da je uklonite sredstvom za skidanje šminke.

Yves Saint Laurent

NU LIP&CHEEK BALMY TINT

Veliko spremanje: Ove beauty novitete momentalno dodajemo u svoj neseser (фото 5)

Kremasta negujuća boja za usne i obraze daje savršeno prirodan ali vidan efekat, a obogaćena je hijaluronskom kiselinom, ekstrakt cveta narandže i ši-buter. Savršeno prirodne nijanse koje se lako blendaju možete nanositi i prstima. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor