Pretraga

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca

Tekst: BURO.

Oseća se neka nova svežina u vazduhu, a ona nije samo zbog lepšeg vremena. Ne postoji ništa što menja raspoloženje kao što to može parfem, a proleće jednostavno traži lagane zavodljive i živahne note koje pozivaju na flert. Ovo je lista koja nas inspiriše.

Jo Malone

ROSE WATER & VANILLA COLOGNE

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 1)

Ako ne volite tradicionalne izvedbe nota ruže i vanile, ovo je parfem za vas pošto ova kombinacija čini mek, ženstven ali delikatan buket. Umesto damski, ruža je ovde lagana i prozračna, a vanila prefinjena. 

Tom Ford

ELECTRIC CHERRY

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 2)

Cvetni voćni miris za žene i muškarce, Electric Cherry je nov parfem, predstavljen ove godine. Gornje note trešnje i đumbira spajaju se sa srednjom notom jasmina, a osnovu čine ružičasti biber i mošus. Dakle, umesto očekivano slatkog voćnog parfema koji podseća na srednju školu, očekujte seksi i odrastao spoj kiselog i slatkog.

Armani

MY WAY FLORALE

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 3)

Cvetna varijacija na temu voljenog Armani My Way mirisa spaja bergamot i cvet narandže sa tuberozom i jasminom za bezvremensku ali živahnu kombinaciju koju utopljavaju vanila, kedar i beli mošus.

Guerlain

AQUA ALLEGORIA 22 GRANADA SALVIA

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 4)

Aromatičan i voćan, ovaj parfem se otvara notama crne ribizle, limuna i bergamota koje prate miris nara, žalfije, ruže i čempresa, a zavodljivu toplinu daju mu beli mošus, mahovina i pačuli. 

Givenchy

IRRESISTIBLE FRAICHE

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 5)

Mini eksplozija mirisa koju čine narandža, crveni biber i začini osiguravaju da cvetna dimenzija novog Irresistible flankera ne postane isuviše slatka. U miks su dodat i crvena turska ruža i iris, mošus i kedar. 

Maison Margiela (Sephora)

REPLICA ON A DATE

Zavodljivi parfemi na koje želimo da mirišemo na prvim zracima sunca (фото 6)

Mešavina crne ribizle i ruže daje ovom mirisu punoću i čini ga opojnim poput slatkog vina. Protivtežu čine zemljani podtonovi od kojih postaje gotovo divalj. Spoj u pravom Margiela stilu.