Pretraga

Zbog čega ljudi na TikToku prave penu od tečnog pudera?!

Tekst: BURO.

Skrolovanje TikTokom zna da bude mač sa dve oštrice, a ponekad ni sami ne znamo šta kog đavola da mislimo o nekim savetima. Iskreno, da nam je neko rekao da ćemo u istu rečenicu stavljati mikser za Nes-kafu i tečni puder, verovatno bismo tom nekom proverili temperaturu. Ipak, došao je i taj dan i, ne, nije baš tako suludo kao što se na prvi pogled čini.

Dakle, najnoviji trik jeste upravo to: da svoj tečni puder umutite u penu baš kao i jutarnju kafu. Kako? Lako.

Količinu koja vam je inače potrebna da se našminkate sipate u čašu sa vodom, a zatim mikserom za Nes-kafu, napravite penu, gustu i glatku, poput pudera mousse teksture.

@AVONNASUNSHINE

Pažnju je na mreži svima prvo privukla Avonna Sunshine koja stoji iza skincare brenda Glamzilla i kune se da joj je ova tehnika "promenila život". Ona tvrdi da je toliko dobra zato što voda čini da tečni puder postane lakši i svilenkastiji ali i upozorava da je pokrivna moć ovako umućene podloge lagana, te da izgleda izuzetno prirodno - sve istina osim što zaista nema potrebe ni smisla da puder nanosite rolerom.

Trendu se pridružila i makeup ikona za koju nikada ne bismo upotrebili reči "prirodno" i "lagano", a u pitanju je Huda Katan kojoj se takođe sviđa vazdušasta tekstura šminke koja se na ovaj način dobija, i to do te mere da je izjavila kako "sada moram da putujem sa mikserom za mleko".

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor