Pretraga

Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara

Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara

Tekst: BURO.

Nije neka tajna da volimo advent beauty kalendare, pogotovo kad se radi o brendovima koje koristimo. Volimo kada ih dobijemo na poklon, ali i da ih poklanjamo prijateljicama jer ovo je jedan od onih „zicera“ s kojima stvarno retko kada možete da omanete. Čar je u tome da svaki kalendar ima do dvadesetak proizvoda pa osoba kojoj ga dajete uvek može da bira i da koristi ono što joj se sviđa ili da tek otkrije neke proizvode koje će koristiti u budućnosti. Nećemo dužiti već ćemo vas provesti kroz pet nama omiljenih kalendara za ovu godinu. Skoro pa smo 100% sigurni da ćete neki od njih kupiti.

Chanel


Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara (фото 1)

Chanel je majstor prezentacije i ako ste uopšte sumnjali u tu činjenicu, samo jedan pogled na ovaj kalendar (kome ovih dana ne možete pobeći ni na Instagramu) će vas razuveriti. Ovo je prava božićna bajka pretvorena u mirisno-dekorativnu poslasticu za sve koji vole brend, ali i svaku ženu koja voli lepe poklone. Kalendar je u obliku velike papirne Chanel bočice parfema i ima 27 mini proizvoda, od parfema do ruževa, kreme za ruke, lakova za nokte. Kad potrošite sve proizvode ostaće vam ova divna kutija kao ukras.

L'OCCITANE


Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara (фото 2)

U L'Occitane ponudi pronaćićete velik broj varijacija na temu praznika ali ovaj luxury beauty calendar sa čak 24 proizvoda je naš apsolutni favorit. Među bočicama i sapunima pronaćićete i svoje oprobane favorite ali i novitete koje tek treba da otkrijete - i zavolite. Kada ga jednom ispraznite, koristite ga kao kutiju za nakit i sitnice tokom cele godine.

Jo Malone


Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara (фото 3)

Sve žene koje vole mirise biće oduševljene kalendarom Jo Malone koji donosi sve favorite ovog omiljenog brenda, kao i proizvode za negu tela. Naravno, i sama kutija je neodoljiva u poznatoj krem-beloj nijansi sa crnim detaljima. Jo Malone pakovanje je iskustvo jednako njihovim proizvodima što ovaj advent kalendar i više nego dokazuje.

KIEHL'S


Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara (фото 4)

Legenda božićnih praznika, Kiehl's advent kalendar u sebi krije 24 proizvoda iz celog asortimana brenda i to za oba pola, a njegova jedina mana jeste ta što je nemoguže otvarati jednu po jednu pregradu, i čekati čitav dan između. Uvek mu se radujemo i držimo na polici dugo nakon što ga ispraznimo.

EmiLIO PUCCI X ACQUA DI PARMA 


Znamo da praznici baš i nisu tako blizu ali već imamo pet najdražih advent beauty kalendara (фото 5)

Apstraktni žuti Pucci print i 25 proizvoda koji u sebi kriju sunce Mediterana. Tu su citrusna krema za ruke, Arancia Di Capri gel za tuširanje i više kolonjskih voda i mirisa nego što možemo da zapamtimo. Upozorenje: ukoliko ga kupite nekom na poklon, odmah uzmite i jedan rezervni pošto ćete se teško odvojiti od njega kada vam se jednom nađe u rukama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor